Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Γονείς και παιδιά συμμετέχουν στα θερινά εργαστήρια του Ανοιχτού Σχολείου

Γονείς και παιδιά συμμετέχουν στα θερινά εργαστήρια του Ανοιχτού Σχολείου

GUK-Parents-Children-Activities-1Ποιος είπε ότι τα θερινά εργαστήρια είναι μόνο για τα παιδιά; Το Ανοιχτό Σχολείο κάνει τη διαφορά και φέτος το καλοκαίρι προτείνει μια ξεχωριστή απασχόληση τόσο για τα παιδιά όσο και για τους γονείς συνδυάζοντας τα εργαστήρια εμψύχωσης παιδιών με την ατομική ή ομαδική δουλειά των γονέων. Μέσα από το πρόγραμμα αυτό, οι ειδικοί έχουν την ευκαιρία να αφουγκραστούν τα “μηνύματα” που δίνουν τα παιδιά (δηλαδή το πώς λειτουργούν, ποιες δεξιότητες έχουν αναπτύξει και ποιες όχι, τι τα δυσκολεύει, τι τα ευχαριστεί κτλ) και εν συνεχεία οι γονείς εκπαιδεύονται κατά τέτοιο τρόπο  ώστε να μπορέσουν να μεγαλώσουν χαρούμενους, αυτοδύναμους και δημιουργικούς ανθρώπους.

Συναντήσεις:
Με τα παιδιά:
1η Βδομάδα: 17, 19 & 21 Ιουνίου 2013, 10:00-13:00

Το Εργαστήριο για τα παιδιά.
Ένα καλοκαιρινό εργαστήριο γεμάτο εξερεύνηση, κατασκευές, δημιουργία, φαντασία και προσφορά. Σε αυτό το εργαστήριο θα δοθεί η δυνατότητα στα παιδιά να δουλέψουν σε ομάδες, να φέρουν εις πέρας διάφορες αποστολές, να αξιοποιήσουν τα δυνατά τους κομμάτια, να πιστέψουν στον εαυτό τους και στις δυνάμεις τους, να μάθουν να συνεργάζονται , να βάζουν στόχους και να τους υλοποιούν.

Με τους γονείς:
1η βδομάδα: Τετάρτη 19 Ιουνίου, 19:00-21:00

Ομάδα Γονέων
Έχοντας δει την πορεία των παιδιών στο εργαστήριο η κ. Ρεκλείτη θα δουλεύει μια φορά την εβδομάδα με τους γονείς. Έτσι θα δίνεται η δυνατότητα στους γονείς να ανταλλάξουν απόψεις με ανθρώπους που βρίσκονται σε αντίστοιχη κατάσταση με τους ίδιους, να θέσουν τους προβληματισμούς τους, να βρουν νέους τρόπους αντιμετώπισης των καθημερινών δυσκολιών .

Κρατήστε θέση τώρα!

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 7 παιδιά

Συντονίστρια: Βαρβάρα Στεφανάκου-Ρεκλείτη

Κόστος: 1 εβδομάδα  70 ευρώ (η τιμή συμπεριλαμβάνει τα εργαστήρια και την ομάδες γονέων)

Πληροφορίες για εγγραφές
2106640433, 6977785599

Χώρος Προσωπικής Ανάπτυξης: Ανοιχτό Σχολείο

Ευαγγέλου Τσιμίνη 9, Παιανία 19002


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.