Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά συμμετέχουν στο εργαστήρι "Άνθρωπος ή Βιολί;" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (30/3)

Γονείς και παιδιά συμμετέχουν στο εργαστήρι "Άνθρωπος ή Βιολί;" στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (30/3)

59008-edwlliaΤο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στα πλαίσια των διαδραστικών ξεναγήσεων του για οικογένειες, προσκαλεί γονείς και παιδιά άνω των 5 ετών να συμμετάσχουν στο εργαστήρι  "Άνθρωπος ή Βιολί;" υπό την καθοδήγηση της μουσειοπαιδαγωγού Κατερίνας Σταμίδη την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30.

Τι είναι τα κυκλαδικά ειδώλια; Είχαν μάτια; Πώς φτιάχνονταν; Πώς συνδέονται με τη Μοντέρνα Τέχνη; Οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν τα κυκλαδικά ειδώλια και θα μάθουν πως γνωστοί καλλιτέχνες, όπως ο Picasso, o Brancusi, o Modigliani κ.ά., εμπνεύστηκαν από τα ειδώλια αυτά και δημιούργησαν τα δικά τους έργα.
Συμμετοχή: €7 (για ένα παιδί και συνοδό). Επιπλέον ενήλικας €7, για κάθε επιπλέον παιδί €5

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.