Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Γονείς και παιδιά συνεργάζονται και φτιάχνουν ξεχωριστές εικαστικές δημιουργίες στο Μουσείο Βορρέ (από 15/2)

Γονείς και παιδιά συνεργάζονται και φτιάχνουν ξεχωριστές εικαστικές δημιουργίες στο Μουσείο Βορρέ (από 15/2)

Collage_K-1waznd1Μικροί και μεγάλοι ξεναγούνται στη συλλογή σύγχρονης τέχνης του Μουσείου Βορρέ και στη συνέχεια πειραματίζονται στο εργαστήρι με τεχνικές κολάζ και ανακυκλώσιμα υλικά, για να δημιουργήσουν το δικό τους έργο τέχνης και να αποτυπώσουν τα συναισθήματα τους.

Δυο ώρες χαλάρωσης και δημιουργικότητας στο "Εργαστήρι της Κυριακής", υπό την καθοδήγηση των μουσειοπαιδαγωγών του Μουσείου Βορρέ, μετατρέπουν την ημέρα σας σε μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εμπειρία που αξίζει να ανακαλύψετε παρέα με τα παιδιά σας.

Πότε: Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2015, ώρες: 11:00
Κυριακή 22 Φεβρουαρίου, ώρες: 11:00

Κόστος συμμετοχής: 12€ ανά οικογένεια και περιλαμβάνει την είσοδο σε όλους τους χώρους του Μουσείου Βορρέ και την δραστηριότητα στο εργαστήρι.

Μουσείο Βορρέ
Πάροδος Διαδόχου Κωνσταντίνου 1, Παιανία
210 6644771


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.