Γονείς και παιδιά θα μάθουν τα μυστικά της yoga και θα γυμναστούν, χαλαρώνοντας στο Dancevacuum (22/11)

Μια πρώτη γνωριμία με την πρακτική της γιόγκα μέσα από ομαδικά παιχνίδια, παραμύθια και ειδικά διαμορφωμένα τραγούδια που περιγράφουν κάθε στάση και βοηθούν τα παιδιά να τη θυμούνται και να την επαναλαμβάνουν μόνα τους μας προτείνει για την Κυριακή 22 Νοεμβρίου το Dancevacuum. H yoga για παιδιά είναι σίγουρα μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για να επαναφέρουμε και να διατηρήσουμε την εσωτερική γαλήνη που χρειάζεται να έχουν τα παιδιά για όσο περισσότερα χρόνια γίνεται. Βοηθά στην συγκέντρωση, την ενδυνάμωση της αυτοπεποίθησης, την ηρεμία, την επίγνωση τον συντονισμό και την ευελιξία του σώματος σε ένα μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Κάνοντας yoga τα παιδιά παίζουν, μαθαίνουν και συνδέονται πιο βαθιά με τον εαυτό τους καθώς αναπτύσουν μια πιο προσωπική σχέση με τον φυσικό κόσμο που ζουν.

Ας δούμε πώς διαμορφώνεται το πρόγραμμα των μαθημάτων:

Family Yoga για Γονείς και Παιδιά:
Μπορούμε να παίξουμε, να τρέξουμε, να τραγουδήσουμε και παράλληλα να γυμνάσουμε το σώμα και τον νου μας! Να αναπνεύσουμε βαθιά και να μιμηθούμε τα ζώα του Δάσους. Να χαλαρώσουμε οικογενειακώς με συνοδεία κλασικής κιθάρας και φωνής.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ για ένα γονιό και ένα παιδί και 5 ευρώ για κάθε επιπλέον μέλος της οικογένειας.

yoga-for-kids

Kids Yoga για παιδιά:
Στη Γιόγκα για παιδιά, το μάθημα γίνεται παιχνίδι. Παιχνίδι Ρυθμικό, Ισορροπίας, Παρατηρητικότητας, Ομαδικότητας, Συγκέντρωσης. Λέμε τραγούδια και κινούμε το σώμα μας ανάλογα. Λέμε ιστορίες (ιστορίες με βαθύτερο νόημα, βασισμένες στις ανθρώπινες αξίες, με στόχο την αυτο-βελτίωση). Στη Γιόγκα κάνουμε κύκλο και μιλάμε για τα συναισθήματα μας (Για το πώς η αναπνοή επηρεάζει τα συναισθήματα και τις σκέψεις μας). Μιλάμε και για τη τροφή και πώς αυτή μας επηρεάζει σε όλες μας τις δραστηριότητες. Κάνουμε χαλάρωση και αφήνουμε πίσω μας όλες τις ανησυχίες.

Κόστος συμμετοχής: 8 ευρώ για κάθε παιδί

Πότε: 10:30 – 11:30 μ.μ. Family Yoga για γονείς και παιδιά από 3 έως 6 ετών
11:30 – 12:30 μ.μ. Kids Yoga για παιδιά από 6 έως 12 ετών

Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής: τηλ.6936 420020, email: pinelopirainbow@yahoo.gr

Dancevacuum
Διογένους 42 & Αγίου Γεωργίου, 15234 Χαλάνδρι
2106819648, 6974924991