Γονείς και παιδιά βλέπουν το «Ant-man» στο Cine Όνειρο και αντί για εισιτήριο, φέρνουν τρόφιμα (25/9)

Με μια σακούλα τρόφιμα μακράς διάρκειας αντι εισιτηρίου θα μπορέσουν οι σινεφιλ να παρακολουθήσουν την ταινία ΑΝΤ-ΜΑΝ την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στο Cine Όνειρο στις 21 το βράδυ. Η προβολή πραγματοποιείται στο πλαίσιο δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης «ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΜΑΖΙ» της Κοινωνικής Υπηρεσίας Δήμου Νίκαιας- Αγ.Ι. Ρέντη. Τα τρόφιμα (γάλα, ζυμαρικά, ρύζι, ζάχαρη , αλεύρι, όσπρια, ντοματοχυμούς κ.λ.π) θα διατεθούν στις οικονομικά αδύναμες οικογένειες που έχει καταγράψει η κοινωνική υπηρεσία του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης τονίζει: «Με κεντρικό σύνθημα “Στα δύσκολα μπορούμε ΜΑΖΙ”, ο Δήμος μας συνεχίζει τις δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης προκειμένου να ανακουφίσει τις οικογένειες που δοκιμάζονται καθημερινά λόγω κρίσης και αδυνατούν να ανταποκριθούν έστω και στα στοιχειώδη. Οι καιροί δεν περιμένουν και τα προβλήματα δεν μπορούν να επιλύονται με αποσπασματικές πρωτοβουλίες. Γι’αυτό το λόγο και έχουμε καταφέρει η κοινωνική μας πολιτική να απαντά στις ανάγκες των δημοτών μας. Βασική μας μέριμνα είναι να ανταποκρινόμαστε στις δύσκολες κοινωνικές συνθήκες που διαμορφώνονται με συντονισμένες προσπάθειες ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης όσων μπορούν να προσφέρουν. Μέχρι σήμερα 1300 οικογένειες έχουν καταγραφεί και παρακολουθούνται από τις Κοινωνικές Λειτουργούς, ενώ ο αριθμός τους σταθερά αυξάνεται».

Η υπόθεση της ταινίας:

O Dr. Hank Pym (Michael Douglas) είναι ένας λαμπρός επιστήμονας, εφευρέτης του σωματιδίου Pym που αφορά στη σμίκρυνση ανθρώπων, ζώων και πραγμάτων. Είναι επίσης ο πρώτος, σχεδόν μυθικός, Ant-Man. Πιστεύει ότι η τεχνολογία του κινδυνεύει, αφού την εποφθαλμιά ο Darren Cross (Corey Stoll), πρώην προστατευόμενός του που έχει κατασκευάσει μια στολή παρόμοια με αυτή του Ant-Man, το Yellowjacket. Έτσι, επιστρατεύει τον Scott Lang (Paul Rudd) έναν ταλαντούχο διαρρήκτη, για να διασφαλίσει το μυστικό της πρωτοποριακής ανακάλυψής του. Για να αυξήσει, όμως, τα ποσοστά επιτυχίας του, ο Scott πρέπει να γίνει ο νέος Ant-Man, ώστε να εκμεταλλευτεί τις υπερδυνάμεις του σούπερ ήρωα: έχει την τρομερή ικανότητα να συρρικνώνεται στο μέγεθος ενός μυρμηγκιού, μπορεί να επικοινωνεί τηλεπαθητικά και να διατάζει στρατούς από τα συμπαθή αυτά έντομα και διαθέτει τρομερή δύναμη. Οι δυο τους έχοντας να αντιμετωπίσουν επικίνδυνες καταστάσεις και απροσδόκητες παγίδες, πρέπει να επιδείξουν την κατάλληλη ψυχραιμία και αφοσίωση, ώστε να καταστρώσουν παράλληλα ένα σχέδιο που αφορά στη σωτηρία του κόσμου, αλλά και των ίδιων των οικογενειών τους.

Για προσφορές ειδών σίτισης/ ένδυσης– εθελοντική δράση ή πληροφορίες, όσοι επιθυμούν μπορούν να απευθυνθούν στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου, Μπιχάκη 8 (2ος όροφος) Ρέντης, τηλ. 213 2004 813.

Η εκδήλωση αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας λόγω τεχνικού προβλήματος

Cine Όνειρο
Νάξου 32 , Αγ.Ι. Ρέντης