Γονείς και παιδιά χαλαρώνουν παρέα με ένα μάθημα yoga στο Life N’ Art Theater (από 19/10)

Η γιόγκα ως μια αρχαία επιστήμη βοηθάει στη δημιουργία υγείας κι ευεξίας χτίζοντας επίγνωση, δύναμη κι ευελιξία στο μυαλό και στο κορμί. Η γιόγκα για τα παιδιά συγκεκριμένα, τα βοηθάει ν’ αναπτύξουν σημαντικές επιδεξιότητες μέσα σ’ ένα υποστηρικτικό και μη ανταγωνιστικό περιβάλλον. Ο σκοπός της γιόγκα είναι να καλλιεργήσει την εσωτερική δύναμη και αποδοχή των παιδιών βοηθώντας τα να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν, καθώς αναπτύσσουν όχι μόνο ευκαμψία και ισορροπία, αλλά και επίγνωση του σώματός τους, συγκέντρωση κι αυτοπεποίθηση.

Στα μαθήματα γιόγκα, τα παιδιά μαθαίνουν ν’ ακούν το ένα το άλλο, καθώς και να εκφράζονται και να μοιράζονται ιδέες και προτάσεις. Τα μαθήματα περιλαμβάνουν ιστορίες, τραγούδια, παιχνίδια, χορό, πόζες, μαγικά ταξίδια, χαλάρωση, επιτρέποντας στα παιδιά να μάθουν μέσα από ένα πολυ-αισθητηριακό περιβάλλον. Τα παιδιά κινούνται, παίζουν, χορεύουν και πρωτίστως διασκεδάζουν! Το κάθε μάθημα ακολουθεί μια δομή κι ένα πλάνο, όμως η δασκάλα, Κατερίνα Καντσού, είναι ανοιχτή σε αλλαγές ακολουθώντας τη ροή, τις ανάγκες και τις προτάσεις των παιδιών.

Ελάτε λοιπόν να κάνετε yoga παρέα με τα παιδιά σας ηλικίας 3 έως 6 ετών στο Life N’ Art Theater αρχής γενομένης από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου και κάθε Δευτέρα 17:00- 18:00 στο Life N’ Art Theater!

Η ΔΑΣΚΑΛΑ
Η Κατερίνα είναι απόφοιτη του Τμήματος Αγωγής και Προσχολικής Ηλικίας του Παν/μίου Αθηνών και του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του University College Dublin της Ιρλανδίας (ΜΑ). Έχει εργαστεί 9 χρόνια σε σχολεία στην Ελλάδα και στην Ιρλανδία, καθώς και σε Ελληνικές και ξένες οικογένειες. Έχει παρακολουθήσει εργαστήρια Θεατρικού Παιχνιδιού, Θεατρικής Παιδείας και Δράματος στην Εκπαίδευση για παιδιά προ-σχολικής και σχολικής ηλικίας. Στο Δουβλίνο, εκπαιδεύτηκε στη Διδασκαλία Γιόγκα για Παιδιά από τους διεθνείς οργανισμούς Rainbow Kids Yoga και Kids and Yoga, με εκπαιδευτές τους Cristin Tighe και Cayetanna Rodeiras, εισάγοντας στην καθημερινή της διδασκαλία στο σχολείο όπου εργαζόταν τη γιόγκα σε παιδιά ηλικιών 3-5 μεταξύ των ετών 2013 και 2015. Στα μαθήματά της συνδυάζει στοιχεία θεατρικού παιχνιδιού, χορού και μουσικότητας, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να εκφραστούν μέσα από διαφορετικές φόρμες.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!! Πρώτο δοκιμαστικό μάθημα ΔΩΡΕΑΝ!!!

Life ’n’ Art Theater
Κωνσταντινουπόλεως 82,Κεραμεικός
2105789337