Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα Γονείς ξυλοκόπησαν δασκάλα στην Κατερίνη

Γονείς ξυλοκόπησαν δασκάλα στην Κατερίνη

violence

Σύμφωνα με τον Συλλόγο Εκπαιδευτικών Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, ο οποίος έχει προβεί και σε καταγγελία, δασκάλα στην Κατερίνη, που περπατούσε σε δρόμο της πόλης, δέχτηκε επίθεση από γονείς μαθητή, που πηγαίνει σε άλλο σχολείο από εκείνο που διδάσκει. Την ξυλοκόπησαν σε βαθμό που χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η νεαρή δασκάλα εργάζεται ως αναπληρώτρια σε δημοτικό της Κατερίνης. «Μας πληγώνει αφάνταστα το γεγονός να δέχεται βίαιη επίθεση νεαρή συνάδελφός μας, η οποία καταγόμενη από μακριά, υπηρετεί στην πόλη μας με μισθό 650 ευρώ (με ό,τι αυτό σημαίνει) και αντί να τυγχάνει αναγνώρισης, να μεταφέρεται τραυματισμένη στο νοσοκομείο του νομού», επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση που εξέδωσε το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.