Αρχική Νέα Γονείς, προσοχή! Άγνωστος προσπάθησε να αποπλανήσει μαθήτρια Δημοτικού στην Ηλιούπολη

Γονείς, προσοχή! Άγνωστος προσπάθησε να αποπλανήσει μαθήτρια Δημοτικού στην Ηλιούπολη

Την Τετάρτη 20/1 το μεσημέρι, σύμφωνα με ανακοίνωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης που έγινε με σκοπό να ενημερώσει τους γονείς των μαθητών, άγνωστος που βρισκόταν με το αυτοκίνητο του έξω από το σχολείο προσπάθησε να πείσει μαθήτρια να μπει μέσα.

Όπως διαβάζουμε στο myilioupolis.gr, πρόκειται για ένα μπλε αυτοκίνητο το οποίο ήταν παρκαρισμένο λίγο πιο πάνω από το σχολείο και ο οδηγός βρισκόταν έξω από αυτό. Καθώς περνούσε μια μαθήτρια του Δημοτικού πηγαίνοντας σπίτι της, τη σταμάτησε και της είπε: "Κοριτσάκι, μπορείς να μπεις λίγο στο αυτοκίνητο να μου δείξεις πώς δουλεύει το ραδιόφωνο;". Ευτυχώς, το κοριτσάκι αντιλήφθηκε τον κίνδυνο και απάντησε πως την περιμένει η μητέρα της και έφυγε τρέχοντας.

Σύμφωνα με τις περιγραφές της μαθήτριας πρόκειται για έναν 45χρονο άντρα, φαλακρό και με αρκετά τατουάζ. Το 3ο Δημοτικό Σχολείο μετά το περιστατικό κάνει έκκληση προς τους γονείς να κυκλοφορούν πάντα μαζί με τα παιδιά τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.