Αρχική InfoTeens Σχέσεις - Ψυχολογία Γονείς, προσοχή! Αυτό είναι το επικινδυνο παιχνίδι - μανία που παίζουν τα παιδιά σας στο Facebook

Γονείς, προσοχή! Αυτό είναι το επικινδυνο παιχνίδι - μανία που παίζουν τα παιδιά σας στο Facebook

1763722F000005DC-3060935-image-a-56_1430317946638«Game of 72» ονομάζεται η νέα επικίνδυνη μόδα στο Facebook, η οποία έχει προκαλέσει παγκόσμια αναστάτωση, κυρίως στους γονείς που τα παιδιά τους διαθέτουν προφίλ στο κοινωνικό δίκτυο. Όπως αναφέρει η Mirror το «παιχνίδι», που εμφανίστηκε αρχικά στη Γαλλία και εξαπλώνεται και σε άλλες χώρες, οδηγεί τους νέους να εξαφανίζονται δίχως να δώσουν σημάδια ζωής για 72 ώρες. Συγκεκριμένα, οι κανόνες του "παιχνιδιού" απαγορεύουν αυστηρά στα παιδιά που συμμετέχουν να επικοινωνήσουν για περίπου τρία 24ωρα με τον οποιοδήποτε, ακόμα και με τους γονείς τους. Η είδηση έγινε γνωστή όταν μια 13χρονη εξαφανίστηκε για τρεις ημέρες στη Γαλλία και οι γονείς της ενημέρωσαν τις αρχές για το "Game of 72".


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.