Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!» : Μια αλλιώτικη σχολή γονέων, στο Οξυγόνο (26/3)

«Γονιός δεν γεννιέσαι, γίνεσαι!» : Μια αλλιώτικη σχολή γονέων, στο Οξυγόνο (26/3)

ΣΧΟΛΗ ΓΟΝΕΩΝ«Πάλι πεινάς;»: Υποστηρίζοντας μια υγιή στάση του παιδιού απέναντι στο φαγητό και στο σώμα, θα είναι το θέμα της Σχολής του γονέων που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Μαρτίου, στις 19:00-21:00, στο Βιβλιοπωλείο Οξυγόνο.

Οι γονείς συνήθως ανησυχούν πολύ για το αν το παιδί τους έφαγε αρκετά. Άλλοι πάλι ανησυχούν μήπως το παιδί τους γίνει ανορεξικό ή αποκτήσει άλλα προβλήματα σχετικά με τη διατροφή του. Και αρκετοί είναι οι γονείς με παιδιά που αντιμετωπίζουν θέματα με το βάρος τους. Στην παιδική ηλικία είναι ακόμα αρκετά νωρίς ώστε να βοηθήσουμε, τόσο στην πρόληψη προβλημάτων, όσο και στην αντιμετώπιση όσων έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε το παιδί να νιώσει άνετα με το φαγητό, να καταλαβαίνει πότε πεινάει και πότε χορταίνει, να κάνει υγιεινές επιλογές και να μάθει να αγαπάει το φαγητό αλλά και το σώμα του;

Αντί εισιτηρίου, απαιτείται η αγορά ενός βιβλίου ελάχιστης ονομαστικής αξίας 5 ευρώ πριν από κάθε συνάντηση από το βιβλιοπωλείο του ΟΞΥΓΟΝΟΥ. Απαραίτητη η προεγγραφή.

Δηλώσεις συμμετοχής στο email info@oxygono-metaixmio.gr (Θέμα: Σχολή γονέων και η ημερομηνία της συνάντησης).

Η Καλλιόπη Εμμανουηλίδου είναι Εκπαιδευτική-Συμβουλευτική Ψυχολόγος με ιδιαίτερη εξειδίκευση και ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τη διατροφή, τη νοημοσύνη, την αγωγή των παιδιών και τη βοήθεια που μπορεί να δώσει η επιστήμη της ψυχολογίας με πρακτικούς τρόπους σε προβλήματα της καθημερινότητας. Έχει κάνει μεταπτυχιακά στην Εκπαιδευτική Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική στην Εκπαίδευση και την Εκπαιδευτική Έρευνα. Έχει δίπλωμα γενικής συμβουλευτικής και συμβουλευτικής διαταραχών πρόσληψης τροφής και είναι κάτοχος διδακτορικού με θέμα τη νοημοσύνη και το ταλέντο. Διδάσκει στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και εργάζεται ως ψυχολόγος και ως επιμορφώτρια στη Θεσσαλονίκη. Από τις εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ κυκλοφορούν τα βιβλία της: Ψυχολογία της διατροφής, Πώς οι διατροφικές συνήθειες αντανακλούν τον συναισθηματικό μας κόσμο, Γυρίζω σελίδα… στη διατροφή, Γυρίζω σελίδα… στο άγχος, Το ξωτικό που ήθελε να ψηλώσει.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.