Αρχική Deco Γραφείο για δυο: Μια εύκολη και οικονομική κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!

Γραφείο για δυο: Μια εύκολη και οικονομική κατασκευή για το παιδικό δωμάτιο!

1

Σε λίγες μέρες ανοίγουν τα σχολεία και η νέα σχολική χρονιά περιμένει παιδιά και γονείς. Αν δεν επαρκεί ο χώρος για γραφείο, τότε θα τον εφεύρουμε!

Ακολουθείστε τις οδηγίες και εγκαταστήστε ένα γραφείο και για τα δυο παιδιά σε έναν ελεύθερο τοίχο του σπιτιού. Αυτός μπορεί να υπάρχει είτε στο παιδικό, είτε στο καθιστικό δωμάτιο ή σε κάποιο διάδρομο.

2

Προμηθευτείτε την ειδική μπογιά για μαυροπίνακες και βάψτε τον τοίχο πίσω από τα γραφεία των παιδιών. Είναι η κατάλληλη λύση για να σημειώνουν τα πάντα, αλλά και να διασκεδάζουν ζωγραφίζοντας τη ζωγραφιά της ημέρας!

3

Χρησιμοποιείστε 2 ή 3 μικρά τραπεζάκια/κομοδίνα ίδιου ύψους,  πάνω στα οποία θα στερεώσετε μια μεγάλη τάβλα. Αυτό θα είναι το γραφείο τους!

Κρεμάστε έναν κενό πίνακα στο κέντρο, αφήνοντας τα παιδιά να διαλέξουν σύμφωνα με το κέφι τους!

Εκεί γράψτε κάθε εβδομάδα μια θετική σκέψη για να τα συνοδεύει! Γεμίστε τα ράφια με βιβλία και φωτογραφίες τους, διαλέξτε την κατάλληλη καρέκλα για το ύψος του παιδιού!

Καλή σχολική χρονιά!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.