Αρχική Deco Γραφείο για μικρούς χώρους – 10 προτάσεις ανανέωσης του χώρου σας!

Γραφείο για μικρούς χώρους – 10 προτάσεις ανανέωσης του χώρου σας!

1

Δεν έχετε χώρο για γραφείο;

Είστε σίγουροι; Στην αγορά βρήκαμε πολλές προτάσεις διαμόρφωσης του χώρου, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Ας ξεκινήσουμε από το παιδικό δωμάτιο, προτείνοντάς σας μια εύκολη κατασκευή που πιάνει ελάχιστο χώρο. Δυο σκαλάκια και μια βάση από mdf υποδέχονται το στρώμα του ύπνου. Στην άλλη πλευρά, το γραφείο λειτουργεί και σαν προστατευτικό κάγκελο! Υπέροχος συνδυασμός χρωμάτων σε κόκκινο και λευκό, ταιριάζει τόσο σε μικρά, όσο και σε μεγαλύτερα παιδιά. Το χρώμα μπορείτε να το αλλάξετε, όταν θελήσετε!

2

Σε μια γωνιά του δωματίου, έχει στερεωθεί αυτό το γραφείο, το οποίο έχει μόνο 1 πόδι! Με τα ειδικά στηρίγματα στον τοίχο, τα πάνελ επένδυσης πάνω από το χώρο εργασίας, είναι μοναδικό για το λίγο χώρο που καταλαμβάνει στο δωμάτιο. Το χρώμα φρεσκάρεται και αλλάζει κατά καιρούς! Παρατηρήστε το μικρό χώρισμα στη γωνία, για να περνά το καλώδιο του πορτατίφ!

3

Μην πείτε ότι δεν έχετε χώρο στο παιδικό δωμάτιο για 2 κουτιά! Το ένα στο πάτωμα, σαν μικρό τραπεζάκι-κομοδίνο, το άλλο είναι σαφώς μεγαλύτερο και είναι στερεωμένο με γωνιές στον τοίχο! Πολύ ωραία επιλογή και πολύ πρακτική για το λίγο χώρο που καταλαμβάνει.

4

Το ίδιο και αυτό το πολύ κομψό γραφείο, τοποθετημένο ακριβώς στο παράθυρο! Είναι ένα γραφείο που ταιριάζει σε μικρούς και μεγάλους μαθητές.

5

Αν έχετε λίγο περισσότερο χώρο, τότε μπορείτε να οργανώσετε ολόκληρο πάγκο εργασίας με μια απλή τάβλα. Πολύ πρακτικό και εδώ το τρυπητό ταμπλό ανακοινώσεων, φιλοξενεί όλες τις σημειώσεις και διακοσμεί το δωμάτιο ανάλογα με τα γούστα του ιδιοκτήτη!

6

Ένα ντουλάπι, κρεμασμένο ανάποδα! Θα πρέπει να βεβαιωθείτε για τον πολύ καλό μηχανισμό του, γιατί εάν πρόκειται να δεχθεί βάρος, θα πρέπει να το αντέχει. Υπάρχουν στην αγορά διάφορες ποιότητες μηχανισμών.

7

Το ίδιο και αυτό το γραφείο, είναι της ίδιας λογικής. Όταν κλείνει, μοιάζει με μικρό ντουλάπι.

8

Και φτάσαμε στο συρόμενο! Πρακτικός σχεδιασμός, κατάλληλος για μικρούς χώρους.

9

Μια σειρά από ράφια και η διαφορά του χρώματος, οριοθετούν το χώρο μελέτης. 3 ή 4 ράφια στη σειρά, με το ένα σαφώς μεγαλύτερο για να μπορεί κάποιος να μελετήσει σκυφτός!

110

Στο χώρο του σαλονιού κρεμάστε ψηλά μια σειρά από ράφια, όπως αυτή της φωτογραφίας. Ακριβώς από κάτω προσθέστε μια τάβλα που θα αναλάβει να φιλοξενήσει από τηλεόραση μέχρι λάπ τοπ. Μικρά σκαμπό – που κρύβονται από κάτω- προσφέρουν θέσεις εργασίας για όλους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.