Αρχική Deco Γραφείο στο σπίτι, με άρωμα Γυναίκας!

Γραφείο στο σπίτι, με άρωμα Γυναίκας!

1

Πολλές από τις σημερινές εργαζόμενες, δουλεύουν από το σπίτι, και δικαίως παραπονιούνται ότι δεν έχουν ένα χώρο αποκλειστικά δικό τους. Γραφεία με άρωμα γυναίκας σερβίρουμε σήμερα, που εναρμονίζονται με το υπόλοιπο στυλ διακόσμησης και μπορούν άλλες φορές να γίνονται γραφεία, άλλοτε τραπεζαρίες!

Ένα από αυτά θα ταιριάζει και στο δικό σας χώρο.

2

Φροντίστε ο χώρος που εργάζεστε να περιλαμβάνει αρκετά συρτάρια. Έτσι – με μια σειρά φωτάκια- δεν θα θυμίζει γραφείο όταν δεν θέλετε, μια που τα πάντα θα είναι κρυμμένα! Ταυτόχρονα, θα σας φτιάχνουν τη διάθεση τα χαμηλά φώτα και τα κεριά!

3

Διαλέξτε ένα κομψό, λευκό γραφείο και τοποθετήστε επάνω του βάζα με λουλούδια και καδράκια με φωτογραφίες, όταν δεν εργάζεστε. Έτσι, θα μοιάζει περισσότερο με έπιπλο εισόδου και λιγότερο με γραφείο. Όταν θέλετε να εργαστείτε, απλά θα κατεβάζετε τα βάζα στο πάτωμα! Υπέροχη λεπτομέρεια ο περίτεχνος καθρέφτης και το ταιριαστό καλαθάκι σκουπιδιών!

4

Αν θέλετε μια πιο διακριτική παρουσία του γραφείου στο χώρο σας, επιλέξτε ένα έπιπλο με μεταλλικό σκελετό! Ενδεχομένως και καρέκλα με τον ίδιο σκελετό! Στη συγκεκριμμένη φωτογραφία είναι σε μαύρο, αλλά τάβλες για αυτό τον τύπο γραφείου θα βρείτε σε πολλά χρώματα. Επίσης στην αγορά, θα βρείτε ποδαρικά για να το κατασκευάσετε μόνοι σας! Διαλέξτε και ένα πίνακα ανακοινώσεων σε ακανόνιστο σχήμα, για πιο μοντέρνα και ιδιαίτερη εμφάνιση του συνόλου!

5

Στην ίδια λογική με το προηγούμενο γραφείο, κινείται και αυτό. Η διαφορά είναι πως εδώ τα ποδαρικά είναι από βαμμένο λευκό ξύλο. Αυτό το γραφείο, φιλοξενειται στο υπνοδωμάτιο και αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι να ταιριάζει με τα υπόλοιπα έπιπλα. Στη συγκεκριμένη περίπτωση η κρεβατοκάμαρα είναι λευκή με μπρούτζινο κεφαλάρι!

6

Μια όμορφη, γυναικεία γωνιά, προσαρμοσμένη στην ήδη υπάρχουσα βιβλιοθήκη!

Μια ωραία ιδέα είναι, το τραπέζι που χρησιμοποιείται σαν γραφείο να είναι λίγα εκατοστά ψηλότερο από το σταθερό (που είναι εγκαταστημένος ο υπολογιστής), έτσι ώστε όταν θέλετε να το μαζεύετε και να το σύρετε πάνω από το σταθερό, τοποθετώντας τον υπολογιστή πάνω τους!

7

Αν έχετε μια εσοχή σε κάποιο σημείο του σπιτιού ή μια ντουλάπα που δεν χρησιμοποιείτε πλέον, τότε αυτή είναι μια μετατροπή που μπορείτε να κάνετε! Μια κουρτίνα θα απομονώνει το χώρο όταν δεν εργάζεστε!

8

Θα μπορούσε να είναι γραφείο μιας νεαρής δεσποινίδας! Αρκετό ροζ και πουά στα κουτιά αποθήκευσης, ελάχιστα βιβλία και αρκετά διακοσμητικά, θυμίζουν λιγότερο γραφείο και περισσότερο χώρο χαλάρωσης!

9

Δείτε αυτό το χώρο: είναι μικρός, στενόμακρος, οι διαστάσεις του είναι μόλις 3,30Χ2,30 και όμως φιλοξενεί 3 γραφεία. Η οπτική ψευδαίσθηση βάθους που δίνεται από τη μοκέτα, είναι εξαιρετική, το λευκό στους τοίχους και τα ράφια το ίδιο, και όλα αυτά σε ένα play room με λίγο χώρο, αρκετό όμως για να δουλέψουν 3 άτομα!

10.

Μην ξεχνάτε τα πρακτικά τροχήλατα μικροέπιπλα! Κάνουν θαύματα, σώζουν καταστάσεις, αποθηκεύουν ένα σωρό πράγματα και μεταφέρονται γρήγορα σε άλλο χώρο, αν υπάρχει ανάγκη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.