Αρχική InfoSchool Δημοτικό Γραφείο συμβουλευτικής υποστήριξης μαθητών και γονέων στο Δήμο Καλαμαριάς

Γραφείο συμβουλευτικής υποστήριξης μαθητών και γονέων στο Δήμο Καλαμαριάς

school-childrenΣτα πλαίσια της ανάπτυξης της Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Καλαμαριάς και της Αντιδημαρχίας Παιδείας, Αθλητισμού, Πολιτισμού & Νεολαίας, αναγνωρίστηκε η αναγκαιότητα δραστηριοτήτων εστιασμένων σε εξειδικευμένες μορφές στήριξης, εξασφαλίζοντας έτσι την ισοτιμία στις ανάγκες των πολιτών της Καλαμαριάς. Προκειμένου να ανταποκριθούν στις υπάρχουσες ανάγκες στήριξης των παιδιών και των γονέων, ιδρύθηκε και λειτουργεί το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης Μαθητών και Γονέων του Δήμου Καλαμαριάς με υπεύθυνες ψυχολόγους την κα. Παπαχριστούδη Έλλη - ψυχολόγο, κοινωνική ανθρωπολόγο, οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια και την κα. Κρίτση Άννα - ψυχολόγο με εξειδίκευση στις μαθησιακές δυσκολίες / δυσλεξία.

Το γραφείο πλαισιώνουν και οι ψυχολόγοι κα. Κάζη Ελίνα - κλινική ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και κα. Παναγιωτίδου Αλίκη. Το Γραφείο λειτουργεί καθημερινά 9.00 π.μ. - 14.00 μ.μ. Επίσης, Τρίτες και Παρασκευές 15.00 μ.μ. - 18.00 μ.μ. και έχει τις εξής αρμοδιότητες : · Ατομικές και οικογενειακές συνεδρίες (κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού).

· Πρόγραμμα υποστήριξης γονέων και παιδιών με μαθησιακές δυσκολίες.

· Ομάδες στήριξης Γονέων (Σχολές Γονέων)

· Πρόγραμμα υποστήριξης και συμβουλευτικής στα νηπιαγωγεία.

· Κυκλικές ομιλίες- ομάδες στα σχολεία του Δήμου.

· Επισκέψεις στα σχολεία του Δήμου (όταν παραστεί ανάγκη)

· Πρόγραμμα στήριξης οικογενειών (βοήθεια στο σπίτι).

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι: 2313314187 , 2313314173 και το e-mail: psihologoi@kalamaria.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.