Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Green Camp: Τα παιδιά μυούνται στα μυστικά του volley με Ρουμελιώτη και Καραντάσιου

Green Camp: Τα παιδιά μυούνται στα μυστικά του volley με Ρουμελιώτη και Καραντάσιου

securedownload (1)Το Green Camp, η πράσινη κατασκήνωση στη φιλόξενη Ηλεία με τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της προσκαλεί τα παιδιά σε ένα κατασκηνωτικό πρόγραμμα που συνδυάζει μοναδικά την ομαδική ζωή, την άθληση, την ψυχαγωγία.

securedownload (3)Την Τετάρτη 19 Ιουνίου ξεκίνησε η πρώτη περίοδος του Green Camp. Τα παιδιά που τους αρέσει το volley και το beach volley έχουν φέτος την ευκαιρία να διδαχθούν τις τεχνικές και τα μυστικά των δύο αυτών αθλημάτων από τους κορυφαίους του αθλήματος Νίκο Ρουμελιώτη και Βάσω Καραντάσιου. Οι προπονήσεις γίνονται καθημερινά και τα παιδιά παίζουν, διασκεδάζουν, μαθαίνουν και νιώθουν τη χαρά του αθλητισμού δίπλα σε αυτές τις δύο μεγάλες αθλητικές προσωπικότητες.

securedownload (2)

GREEN CAMP
Λεχαινά Ηλείας 27053
26230 91268 & 26230 91436
fax: 26230 91418


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.