Αρχική Βάφτιση - Παιδικά Πάρτι Greenpeace… και στη χαρά σου!

Greenpeace… και στη χαρά σου!

bob_kornizaΕτοιμάζεστε να βαφτίσετε το παιδάκι σας; Για αυτή τη μοναδική μέρα, τώρα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε μπομπονιέρες Greenpeace από 0,70 λεπτά η μία σε διάφορα σχέδια και χρώματα. Με αυτό τον τρόπο στηρίζετε τις δράσεις της οργάνωσης και συνδυάζετε τη χαρά σας με την προστασία του περιβάλλοντος!

Κάθε μπομπονιέρα περιέχει 5 κουφέτα αμυγδάλου. Δένεται με κορδέλα 1 εκ και μπορείτε να επιλέξετε χρώμα για την κορδέλα και το τούλι σύμφωνα με την προτίμησή σας . Και πριν σκεφθείτε ότι η γκάμα των επιλογών θα είναι περιορισμένη άρα δύσκολα θα βρείτε κάτι που να σας αρέσει αξίζει να ρίξετε μια ματιά στα παρακάτω προτεινόμενα σχέδια:

IMG_1762

IMG_1754

bon_kremastra

IMG_1751


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.