Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά «Gucci for UNICEF»: Η μόδα συναντά τη φιλανθρωπία

«Gucci for UNICEF»: Η μόδα συναντά τη φιλανθρωπία

gucci-for-unicef

Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται. Παρ' όλα αυτά κάθε χρόνο περιμένουμε να δούμε το νέο, chic αποτέλεσμα αυτής της συνεργασίας. Γιατί ο οίκος μόδας Gucci φέτος για όγδοη χρονιά χαρίζει έμπνευση και δημιουργικότητα στη φιλανθρωπική οργάνωση Unicef, παρουσιάζοντας μία νέα έκδοχη της «Gucci for UNICEF» τσάντας. Οπως και τις προηγούμενες χρονιές, ο οίκος θα δωρίσει το 25% της λιανικής τιμής στα προγράμματα εκπαίδευσης της οργάνωσης.

Η δωρεά του Gucci από τις πωλήσεις της τσάντας «Gucci Nice» θα υποστηρίξει τις πρωτοβουλίες «Schools for Africa» και «Schools for Asia», οι οποίες στοχεύουν στην παροχή ποιοτικής εκπαίδευσης σε εκατομμύρια ευάλωτα παιδιά.

Η δημιουργική διευθύντρια του ιταλικού οίκου, Φρίντα Τζιανίνι, τίμησε την πολύχρονη συνεργασία με τη Unicef, σχεδιάζοντας η ίδια αυτήν την αποκλειστική εκδοχή της συμβολικής τσάντα Gucci, ενώ χρησιμοποίησε ροζ Guccissima δέρμα. Εμπνευσμένη από τη χαλαρή διάθεση της νότιας γαλλικής ακτής, η «Gucci Nice» περιλαμβάνει και λεπτομέρειες από σπιρούνια στο χερούλι, αντικείμενο που αποτελεί ένα διαχρονικό σύμβολο της ιππευτικής παράδοσης του οίκου.

Η τσάντα «Gucci for UNICEF» θα είναι διαθέσιμη σε όλες τις μπουτίκ του οίκου παγκοσμίως μέχρι και τις 31 Μαΐου του 2014. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.