Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Γυμναστείτε και ενδυναμωθείτε για μπρατσάκια έξω!

Γυμναστείτε και ενδυναμωθείτε για μπρατσάκια έξω!

78329419Το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού μάς προκαλεί να φορέσουμε τα κοντομάνικά μας μπλουζάκια αλλά το λίπος του χειμώνα που συσσωρεύτηκε στην περιοχή δεν είναι καθόλου γοητευτικό και μας κάνει να νιώθουμε άβολα. Πώς λοιπόν θα φορέσουμε το αγαπημένο μας ρούχο χωρίς ενοχές; Μα φυσικά κάνοντας μερικές απλές ασκήσεις που θα μας βοηθήσουν να χάσουμε λίπος, να αυξήσουμε τη μυϊκή μάζα και να γραμμώσουμε τα χέρια μας. Και το καλύτερο απ' όλα; Το αποτέλεσμα θα είναι ορατό σε μόλις δύο εβδομάδες!

Τι θα χρειαστούμε:

1 ζευγάρι βαράκια 2 και 4 κιλών
1 στρώμα γυμναστικής

200x200-lying_reverse_curlΞαπλωτές κάμψεις

Ξαπλώνουμε ανάσκελα σε ένα στρωμα γυμναστικής με τα γόνατα λυγισμένα. Κρατάμε τα βαράκια στα χέρια μας, με τις παλάμες να κοιτάνε προς το σώμα μα; και τους αγκώνες λυγισμένους ώστε να σχηματίζουν γωνία 90 μοιρών. Κρατώντας σταθερούς τους βραχίονές μας, κατεβάζουμε τα βαράκια χαμηλά ώστε να έρθουν κοντά στο στρώμα. Επιστρέφουμε στην αρχική θέση. Κάνουμε 8-10 επαναλήψεις.

200x200-push_upΚάμψεις

Παίρνουμε θέση σαν να ετοιμαζόμαστε να κάνουμε push-ups, με τα γόνατα λυγισμένα και τα χέρια τεντωμένα να ακουμπάνε στο στρώμα. Φροντίζουμε ούτως ώστε ο κορμός μας να είναι σε ευθεία γραμμή. Κατεβάζουμε το σώμα μας χαμηλά ούτως ώστε το στήθος να πλησιάσει το στρώμα. Επιστρέφουμε στην αρχική θέση. Κάνουμε 3-5 επαναλήψεις.

200x200-lying_triceps_extensionsΞαπλωτές εκτάσεις τρικεφάλων

Ξαπλώνουμε ανάσκελα σε ένα στρώμα γυμναστικής με τα γόνατα λυγισμένα. Κρατάμε στα χέρια μας τα βαράκια πάνω από τοσ τήθος, με τις παλάμες να κοιτάνε προς το πρόσωπο μας και τους αγκώνες τους έχουμε λυγισμένους ούτως ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία. Τεντώνουμε τα χέρια μας προς τα πάνω. Επιστρέφουμε στην αρχική θέση. Επαναλαμβάνουμε την ίδια άσκηση για 10 φορές.

200x200-two_part_curl2Κάμψεις δικεφάλων σε 2 χρόνους

Στεκόμαστε όρθιες κρατώντας τα βαράκια με τα χ'ερια κολλημένα στα πλευρά και προσέχοντας να λυγίζουμε τους αγκώνες ούτως ώστε να σχηματίζουν ορθή γωνία με το πάτωμα. Από τη θέση αυτή τραβάμε τα βαράκια προς τον κορμό μας ώστε να έρθουν παράλληλα με το έδαφος. Μένουμε στο σημείο για λίγο και εν συνεχεία επιστρέφουμε στην αρχική μας θέση. Επαναλαμβάνουμε την ίδια άσκηση για 10 φορές.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.