Αρχική InfoMommy Διατροφή & Fitness Γυμναστές δημιουργούν το προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης στα Praktiker

Γυμναστές δημιουργούν το προσωπικό σας πρόγραμμα εκγύμνασης στα Praktiker

Η Praktiker διοργανώνει κάθε μέρα (10:00 -20:00), έως και το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ανοιχτά Fitness Events στα καταστήματά της σε Αθήνα (Ταύρο, Μεταμόρφωση, Αγ. Βαρβάρα, Ελληνικό) και Θεσσαλονίκη. Επαγγελματίες γυμναστές θα είναι εκεί και θα περιμένουν το κοινό για να του δώσουν πρακτικές συμβουλές fitness και ευεξίας, αλλά και για να δημιουργήσουν το προσωπικό τους
πρόγραμμα εκγύμνασης. Επιπλέον, στα Praktiker οι καταναλωτές μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για να δημιουργήσουν το προσωπικό τους γυμναστήριο στο σπίτι, επιλέγοντας μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ειδών γυμναστικής.

Τέλος, με κάθε αγορά σε είδη γυμναστικής αξίας 50 ευρώ, που θα πραγματοποιηθεί έως και τις 27 Φεβρουαρίου, συμμετέχουν αυτόματα σε κλήρωση για δωρεάν συνεδρίες personal training. Συγκεκριμένα, πέντε νικητές θα κερδίσουν από τρεις δωρεάν επισκέψεις επαγγελματία Personal Trainer στο χώρο τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.