Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Γυναίκες χωρίς οξυγόνο» από τη θεατρική ομάδα «ριSκο» στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» (21&22/3)

«Γυναίκες χωρίς οξυγόνο» από τη θεατρική ομάδα «ριSκο» στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» (21&22/3)

GynaikesXorisOxigono1Με το έργο του Gustavo Ott «Γυναίκες χωρίς οξυγόνο» που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «ριSκο» την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Μαρτίου 2014, στις 21:00, συνεχίζεται το φεστιβάλ «Ανοιχτή Σκηνή – Θεατρικές Φωνές της Πόλης», που διοργανώνει ο Δήμος Θεσσαλονίκης.

Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο Δημοτικό Θέατρο «Άνετον» – Σκηνή Νίκου Ναουμίδη.

Λίγα λόγια για το έργο: Το έργο του πολυβραβευμένου συγγραφέα από τη Βενεζουέλα Gustavo Ott «Γυναίκες χωρίς οξυγόνο», παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα από τη θεατρική ομάδα «ριSκο», σε συνεργασία με το «Αβέρτο Θέατρο».
Πρόκειται για μία κωμωδία με θέμα τη γυναίκα του σήμερα, που πνίγεται από την έλλειψη οξυγόνου, χαρακτηριστικό αποτέλεσμα του πανικού, που της δημιουργεί ο σύγχρονος τρόπος ζωής, η αδυναμία επικοινωνίας και η σύγχυση, ως προς τους κοινωνικούς ρόλους, που «οφείλει» να υποδυθεί. Τρεις γυναίκες, στα πρόθυρα νευρικής κρίσης οδηγούνται μέσα από την αλληλεγγύη και τη φιλία, στην αυτογνωσία και την απελευθέρωσή τους, από τους «μύθους» που τις δεσμεύουν.

Η θεατρική ομάδα «ριSκο ιδρύθηκε το Νοέμβριο του 2009, με τη μορφή μη κερδοσκοπικής εταιρίας, η οποία εμπνέεται και επιμένει να λειτουργεί σε όλα της τα επίπεδα με το πνεύμα της συλλογικότητας. Κοινό ζητούμενο των συντελεστών, είναι η επιθυμία της πρακτικής ενασχόλησης με το θέατρο, καθώς και ο εμπλουτισμός των εμπειριών τους.

Συντελεστές:
Μετάφραση: Δημήτρης Ψαρράς
Σκηνοθεσία: Βαγγέλης Οικονόμου
Σκηνικά -Κοστούμια: Έλενα Κώτση
Φωτισμοί: Στράτος Κουτράκης
Πρωτότυπη Μουσική, Ήχοι: Ελίνα Μπάγα, Γιώργος Γυιόκας
Μουσική επιμέλεια: Βαγγέλης Οικονόμου
Παίζουν: Λίλη Λαμπούδη, Αγγέλα Μπολέτση, Νάντια Ρωμανίδου

Τιμές εισιτηρίων: 10€ κανονικό, 5€ φοιτητικό – ανέργων.
Εισιτήρια προπωλούνται στο εκδοτήριο του Δήμου Θεσσαλονίκης στην πλατεία Αριστοτέλους (ύψος Ερμού). Τιμή προπώλησης: 5€

Δημοτικό Θέατρο «Άνετον»
Σκηνή Νίκου Ναουμίδη
Παρασκευοπούλου 42, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310. 869.869.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.