Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα Γύρω Γύρω Παραμύθια: Παρουσίαση βιβλίου για παιδιά στην Παραμυθούπολη (4/4)

Γύρω Γύρω Παραμύθια: Παρουσίαση βιβλίου για παιδιά στην Παραμυθούπολη (4/4)

pagaki

Το παγκάκι που ήθελε να γίνει βάρκα (εκδόσεις Μεταίχμιο) είναι ο τίτλος του βιβλίου που θα παρουσιαστεί την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014 και ώρα 6.30-7.30μ.μ., στην Παραμυθούπολη, στο πλαίσιο της ενότητας Γύρω Γύρω Παραμύθια.

Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη μουσικοπαιδαγωγό και συγγραφέα Εύα Ιεροπούλου, καθώς και την απολαύσουν σε μια μουσική παρουσίαση του βιβλίου της, το οποίο μιλάει για ένα παγκάκι, που δεν του αρέσει να είναι παγκάκι και που ...θέλει να γίνει βάρκα!

«Περίεργο πράγμα, σκεφτήκαμε. Ψάξαμε λοιπόν αυτό το παγκάκι, το βρήκαμε και του ζητήσαμε να μας διηγηθεί την ιστορία του με λόγια και με τραγούδια!»
Για παιδιά ηλικίας από 4 ετών. Είσοδος ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε μαζί μας:
Παραμυθούπολη
Καβάφη 12, Ευκαρπία, Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310.690.314
paramythupoli@gmail.com
https://www.facebook.com/paramythupoli


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.