Αρχική Νέα H Ανακύκλωση… πάει στο σχολείο!

H Ανακύκλωση… πάει στο σχολείο!

imerisia_LARGE_t_1061_11704776Η σειρά απορρυπαντικών και καθαριστικών Planet σε συνεργασία με την ΤΕΧΑΝ Περιβαλλοντική Διαχείριση, συνεχίζει το χορηγικό της πρόγραμμα με την τοποθέτηση Ολοκληρωμένων Κέντρων Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης σε σχολικά συγκροτήματα της Αθήνας και του Πειραιά. Συγκεκριμένα στο πρόγραμμα εντάχθηκαν το 13o Δημοτικό σχολείο Παγκρατίου, τα 9ο, 11ο και 31ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Πειραιά και τα 41ο & 42ο Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αθηναίων στο σχολικό συγκρότημα στο Γκύζη.
Οι μαθητές και το διδακτικό προσωπικό θα έχουν έτσι την ευκαιρία να ανακυκλώνουν καθημερινά στο χώρο του σχολείου τους γυάλινες και αλουμινένιες συσκευασίες.
Εδώ και ένα χρόνο λειτουργούν οκτώ ακόμα Ολοκληρωμένα Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης υπό την χορηγία των προϊόντων planet σε διάφορα σημεία της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και σε επιλεγμένες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στο ευρύτερο κοινό να συμβάλλει ενεργά στη μείωση των απορριμμάτων με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη βιωσιμότητα του πλανήτη σε μακροπρόθεσμη βάση.
Λίγα λόγια για τη Rolco
Η Rolco είναι η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική βιομηχανία απορρυπαντικών και καθαριστικών. Δραστηριοποιείται πάνω από 60 χρόνια στο χώρο, έχοντας δημιουργήσει μερικές από τις πιο αναγνωρισμένες-καινοτόμες μάρκες τόσο σε καταναλωτικά όσο και επαγγελματικά προϊόντα καθαρισμού. Σήμερα διαθέτει τη μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη που σε συνδυασμό με το άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό της συνεχίζει να προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες υψηλού επιπέδο.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.