Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς H σειρά House of Marley στο Replay Store @ Golden Hall

H σειρά House of Marley στο Replay Store @ Golden Hall

Τα πιο πρωτότυπα και in fashion ακουστικά της συλλογής MARLEY «Jammin’, Freedom and Destiny» θα έχουν τη δυνατότητα οι λάτρεις του είδους να βρουν κατά αποκλειστικότητα στο Replay Store που φιλόξενείται εντός του Golden Hall.


Τα eco-friendly προϊόντα του House of Marley έχουν ήδη γνωρίσει μεγάλη επιτυχία ανάμεσα στους μουσικόφιλους, χάρη στην εξαιρετική ποιότητα του ήχου και το ξεχωριστό τους στυλ. Επιπλέον, η μοναδική συλλογή MARLEY θα είναι το επίκεντρο για μια σειρά από πρωτότυπες δραστηριότητες, που περιλαμβάνουν τη συμμετοχή καταναλωτών και οπαδών και των δύο brand. Κατασκευασμένα από ξύλο με πιστοποίηση FSC, φυσικά υλικά και ανακυκλωμένο πλαστικό, τα προϊόντα MARLEY κυκλοφορούν με την υπογραφή Marley Sound,ενσωματώνοντας περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στο σχεδιασμό της ακουστικής του ήχου και των αντίστοιχων προϊόντων.

Στόχος του The House of Marley είναι να παράγει προϊόντα ήχου με στρωτά, δυνατά μπάσα, μεσαία με εκπληκτική εμφάνιση, και ενεργοποιημένο high-end που δίνει ζωή στα τραγούδια. Κάθε προϊόν υφίσταται προσαρμοσμένη ρύθμιση για το συγκεκριμένο μέγεθος, το σχήμα και το υλικό του. Η House of Marley δωρίζει πέντε τοις εκατό των ετήσιων κερδών της στο 1Love.org, το παγκόσμιο κίνημα που ξεκίνησε από την οικογένεια Marley και παρέχει χρηματοδότηση σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σκοπούς που έχουν επίκεντρο την νεολαία, τον πλανήτη και την ειρήνη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.