Αρχική InfoTeens Νέα H 12χρονη Ραπουνζέλ θυσίασε τα μαλλιά της για ένα σπίτι και μια "κανονική" ζωή

H 12χρονη Ραπουνζέλ θυσίασε τα μαλλιά της για ένα σπίτι και μια "κανονική" ζωή

Δεν είχε κόψει ποτέ τα μαλλιά της! Μάλλον δεν φανταζόταν ότι αυτή η απόφασή της θα βοηθούσε την οικογένειά της να αποκτήσει δικό της σπίτι.
Η δωδεκάχρονη Νατάσα Μοράες από το Ρίο της Βραζιλίας πήρε την απόφαση να κόψει την απίθανη κόμη της δημοπρατώντας την με σκοπό να χρησιμοποιηθεί για εξτένσιονς. Τα μαλλιά της Νατάσας πουλήθηκαν τελικά προς 5000 ευρώ κι αυτά τα χρήματα ήταν αρκετά ώστε η οικογένειά της να μετακομίσει από την παραγκούπολη σε ένα κανονικό σπίτι. Έως τώρα η Νατάσα δεν μπορούσε να έχει μια κανονική ζωή αφού ήταν δύσκολο να παίξει με τις φίλες της, να αθληθεί, ακόμα και να κάνει μπάνιο στην κοντινή παραλία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.