Αρχική InfoTeens Υγεία H 13 ετών κόρη μου έχει έντονη τριχοφυΐα στο επάνω χείλος. Η λύση του laser ενδύκνειται για την ηλικία της;

H 13 ετών κόρη μου έχει έντονη τριχοφυΐα στο επάνω χείλος. Η λύση του laser ενδύκνειται για την ηλικία της;

teen-girl-washing-face"Η 13 ετών κόρη μου παρουσιάζει έντονη τριχοφυΐα στο επάνω χείλος. Δεν της αρέσει καθόλου αυτή της η εικόνα και μου ζητά επίμονα να της επιτρέψω να κάνει laser. Θα ήθελα να μου πείτε εάν η λύση του laser είναι ασφαλής και εάν όχι, από ποια ηλικία επιτρέπεται."

Η επίκουρη καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Πόπη Αναστασέα-Βλάχου απαντά ότι είναι καλύτερα να επιλέξετε ηπιότερες και λιγότερο παρεμβατικές λύσεις (όπως η χαλάουα) για την απάλυνση της τριχοφυΐας στην έφηβη κόρη σας. Μπορείτε να ξανασκεφθείτε το laser μετά την ηλικία των 19-20 χρονών. Εάν η τριχοφυΐα είναι πολύ έντονη, συνιστάται να επισκεφθείτε παιδοενδοκρινολόγο γιατρό.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.