Αρχική InfoDad H Amita αναδείχθηκε και πάλι "Προϊόν της Χρονιάς 2014"

H Amita αναδείχθηκε και πάλι "Προϊόν της Χρονιάς 2014"

image001

Η Coca-Cola Τρία Έψιλον έλαβε για μία ακόμη χρονιά τη διάκριση "Προϊόν της Χρονιάς", στα φετινά βραβεία του διεθνούς θεσμού, για τους 3 αγαπημένους χυμούς της Amita, Amita Πορτοκάλι, Αmita Μήλο, Πορτοκάλι και Καρότο και Αmita Motion, στην πρωτοποριακή συσκευασία.

Η διάκριση αυτή έρχεται σε συνέχεια σειράς επιβραβεύσεων της Coca- Cola Τρία Έψιλον τα τελευταία χρόνια για την ποιότητα και την καινοτομία των προϊόντων της, ως αποτέλεσμα της δέσμευσης της εταιρίας στην ελληνική παραγωγή και στην συνέχιση των επενδύσεων, με στόχο τη διαρκή κάλυψη και προσαρμογή στις μεταβαλλόμενες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα της ΤNS ICAP που διεξήχθη σε περισσότερους από 3.001 Έλληνες καταναλωτές ανέδειξε τους χυμούς Amita Πορτοκάλι, Αmita Μήλο, Πορτοκάλι και Καρότο και Αmita Motion με την πρωτοποριακή συσκευασία Tetrapak Prisma Aseptic 330ml και το ασφαλές καπάκι με το βραβείο καινοτομίας "Προϊόν της Χρονιάς", στην κατηγορία χυμών. Οι Έλληνες καταναλωτές με την ψήφο τους ξεχώρισαν, ανάμεσα στην πληθώρα των συμμετεχόντων προϊόντων, τους 3 αγαπημένους χυμούς της Amita με την άκρως λειτουργική συσκευασία, η οποία διαθέτει ιδανικό μέγεθος για On-the-Go κατανάλωση, ασφαλές καπάκι και ποιοτική χάρτινη συσκευασία, η οποία φέρει την πιστοποίηση του Forest Stewardship Council (FSC).


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.