Αρχική InfoSchool Εκπαιδευτικά Νέα H Camerata Junior τιμά με την παρουσία της τα 35α γενέθλια της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά

H Camerata Junior τιμά με την παρουσία της τα 35α γενέθλια της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά

Ένα γκαλά κλασικής μουσικής με γνώριμες, αγαπημένες και διαχρονικές μουσικές (σουίτα Capriol, σουίτα από την Carmen, Palladio…), αποκλειστικά για τον εορτασμό των 35 χρόνων της Ελληνογαλλικής Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Απριλίου στο χώρο του σχολείου. Ένα κονσέρτο γιορτινής μουσικής όπου η ορχήστρα εγχόρδων (παιδικό & εφηβικό τμήμα) επέδειξε τις ικανότητές της, πάντα υπό τη διεύθυνση του δασκάλου και διευθυντή της Δημήτρη Σέμση σε ένα θερμό και ιδιαιτέρως συγκινημένο κοινό.
Η κλασική μουσική είχε την τιμητική της στο χολ της Σχολής Ευγένιος Ντελακρουά το βράδυ του Σαββάτου, όταν τα δοξάρια των εγχόρδων της Camerata Junior διασταυρώθηκαν με αυτά πέντε μαθητών της* υπό την καθοδήγηση του μαέστρου και μουσικού-καλλιτεχνικού διευθυντή της Ορχήστρας Νέων των Φίλων της Μουσικής, Δημήτρη Σέμση.
12987029_994317590683698_8488884062060505486_n
Τη βραδιά τίμησαν επίσης με την παρουσία τους ο Πρέσβης της Τσεχικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα, Κος Jan Bondy με τη σύζυγό του καθώς και πλήθος γονέων και εκπαιδευτικών.

* Θυμίζουμε ότι οι πέντε μουσικοί-μαθητές (Φλάουτο: Chloe Alifteira-Stavropoulou, Amalia Peithis, Βιολί: Στέργιος Μπαλαμώτης, Βιολοντσέλο: Julie Rousselot-Pailley), εκπροσώπησαν την Ελληνογαλλική Σχολή Ευγένιος Ντελακρουά στην Ορχήστρα των lycées français του κόσμου στο studio 104 του Radio France στις 19/03 στη Γαλλία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.