Αρχική InfoMommy Νέα H δύναμη της θέλησης - Η Πένυ Σκάρου κατάφερε να κάνει ποδήλατο..παρά το τεχνητό μέλος στο δεξί της πόδι!

H δύναμη της θέλησης - Η Πένυ Σκάρου κατάφερε να κάνει ποδήλατο..παρά το τεχνητό μέλος στο δεξί της πόδι!

Η Πένυ Σκάρου θεωρείται ένα από τα σπουδαιότερα ανερχόμενα αστέρια του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού. Εκτός όμως από τις μουσικές της ικανότητες ήρθε στο προσκήνιο πριν από 2 χρόνια εξαιτίας ενός σοβαρότατου τροχαίου που υπέστη καθώς ασυνείδητος οδηγός την χτύπησε ενώ οδηγούσε το μηχανάκι της, την παρέσυρε και χτυπώντας την με σφοδρότητα της προκάλεσε βαρύτατους τραυματισμούς που την ανάγκασαν στον ακρωτηριασμό του ενός ποδιού της από το γόνατο και κάτω. Η Πένυ βρέθηκε στην Ολλανδία τους τελευταίους δύο μήνες  και της δόθηκε η ευκαιρία να κερδίσει ακόμη μία μεγάλη μάχη με το κινητικό πρόβλημά της καθώς κατάφερε να κάνει μέχρι και… ποδήλατο!

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.