Αρχική Προτάσεις Αγοράς H Ε.Ι. Παπαδοπούλος Α.Ε. μάς περιμένει με γλυκά κεράσματα στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

H Ε.Ι. Παπαδοπούλος Α.Ε. μάς περιμένει με γλυκά κεράσματα στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας»

Η εταιρεία Παπαδοπούλου συμμετέχει και αυτή τη χρονιά στο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας», που θα φιλοξενείται για τέσσερεις μήνες, στο Εκθεσιακό Κέντρο Helexpo στο Μαρούσι, από τις 7 Νοεμβρίου 2015 έως και τις 21Φεβρουαρίου 2016.

Το πιο λαχταριστό «Εργαστήριο Μπισκότου» θα βρίσκεται και φέτος στο εντυπωσιακό θεματικό πάρκο, έτοιμο να υποδεχτεί μικρούς και μεγάλους σε ένα παραμυθένιο κόσμο γεύσης. Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εργαστηρίου, θα ζωντανεύει καθημερινά η παραγωγική διαδικασία των λαχταριστών Γεμιστών μπισκότων Παπαδοπούλου.

Θα δίδεται η ευκαιρία στα παιδιά να λάβουν μέρος σε τραγανές μπισκοτένιες δράσεις, να ενημερωθούν για τη διατροφική αξία των μπισκότων, να παρακολουθήσουν μαγικά tricks, να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, ενώ μικροί και μεγάλοι θα απολαύσουν γλυκά κεράσματα από την εταιρεία Παπαδοπούλου.

Μη χάσετε τη μοναδική αυτή ευκαιρία να περιηγηθείτε στον μαγικό κόσμο των αγαπημένων μπισκότων Παπαδοπούλου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.