Αρχική InfoMommy Νέα H ελληνική κρίση…μέσω της οικογένειας Πατατόπουλου – Δείτε το ευφάνταστο animation της Le Monde (βίντεο)

H ελληνική κρίση…μέσω της οικογένειας Πατατόπουλου – Δείτε το ευφάνταστο animation της Le Monde (βίντεο)

692-744x426Με έναν εντυπωσιακό τρόπο, με την αναγωγή μιας τυπικής ελληνικής οικογένειας σε μια οικογένεια… από πατάτες επιχειρεί να εξηγήσει η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία γαλλική εφημερίδα τον γολγοθά που προκάλεσε στη χώρα η λιτότητα από το 2009 μέχρι σήμερα. Στο εντυπωσιακό σχέδιο που φέρει την υπογραφή της Le Monde η οικογένεια Πατατόπουλος αριθμεί τέσσερα μέλη: τον πατέρα Αλέξη, τη μητέρα Σοφία, τον γιο Περικλή και τον παππού Γιώργο. Οπως αναφέρεται στην περιγραφή του βίντεο, στόχος είναι να αποδοθεί με απλό τρόπο η επίδραση των μέτρων λιτότητας στην καθημερινή ζωή των Ελλήνων.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.