Αρχική Προτάσεις Αγοράς H Fanta στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

H Fanta στηρίζει μονογονεϊκές οικογένειες στην Ελλάδα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά!

142136Η Fanta, η αγαπημένη πορτοκαλάδα που παράγεται στην Ελλάδα με χυμό από ελληνικά πορτοκάλια, συνεργάζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.H φετινή πρωτοβουλία μεγαλώνει και η Fanta προχωρά για μία ακόμη χρονιά στη στήριξη της δράσης του Οργανισμού για τις μονογονεϊκές οικογένειες, αγκαλιάζοντας ακόμα περισσότερες οικογένειες σε πέντε πόλεις της Ελλάδας, για τρεις ολόκληρους μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση του περσινού προγράμματος, η Fanta, με τη βοήθειατων καταναλωτών, συνέλεξε και παρέδωσε στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό το ποσό των 118.500 ευρώ, προσφέροντας ανακούφιση σε περίπου 400 μονογονεϊκές οικογένειες, από τέσσερεις διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας, καλύπτοντας μέρος των διατροφικών τους αναγκών για διάστημα τριών μηνών.

Φέτος, η επιτυχημένη πρωτοβουλία επεκτείνεται, με τη Fanta να προσφέρει βοήθεια σε περισσότερες από 500 οικογένειες, σε Αθήνα, Πειραιά, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα. Οι μονογονεϊκές οικογένειες θα λάβουν οικονομική ενίσχυση για τρεις ολόκληρους μήνες με τη μορφή δωροεπιταγών για αγορές ειδών πρώτης ανάγκης από συνεργαζόμενα supermarket.

Ο καθένας από εμάς μπορεί να συμβάλλει σε αυτή την προσπάθεια, αγοράζοντας πορτοκαλάδα Fanta του 1,5 λίτρου ή τις πολυσυσκευασίες των 6 x 330mlκαι των 4 x 500ml, καθώς μέρος από τις πωλήσεις τους θα προσφερθεί στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό,ε νισχύοντας τη δράση τουγια την στήριξη μονογονεϊκών οικογενειών.

Οι συσκευασίες που συμμετέχουν στην ενέργεια φέρουν το λογότυπο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.fanta.gr

Fanta: Φυσικά είμαστε δίπλα τους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.