Αρχική InfoDad H γοητεία της αστυνομικής λογοτεχνίας στο Deree (17/5)

H γοητεία της αστυνομικής λογοτεχνίας στο Deree (17/5)

ASE TO DIAVOLO HSYXOΟ διάσημος συγγραφέας John Verdon αποκαλύπτει τα μυστικά της αστυνομικής λογοτεχνίας στη βιβλιοθήκη του DEREE, την Παρασκευή 17 Μαΐου στις 6 το απόγευμα. Ο Jοhn Verdon, βιρτουόζος του αστυνομικού μυθιστορήματος και λογοτεχνικός «πατέρας» του Ντέιβ Γκάρνεϊ, του ντετέκτιβ με τις περισσότερες διακρίσεις στην ιστορία της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, έρχεται από την πολύβουη μεγαλούπολη των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, επ’ ευκαιρία της έκδοσης του νέου του βιβλίου «Άσε το διάβολο ήσυχο».
Verdon-JohnΣτην ομιλία του “Παραπλάνηση, αποκάλυψη και το αστυνομικό μυθιστόρημα” θα αναλύσει πλευρές της τέχνης του οι οποίες έχουν κάνει τα βιβλία του μπεστ σέλερ σε δεκάδες χώρες. Η διάλεξη ενδιαφέρει τόσο τους πολλούς φανατικούς αναγνώστες του Verdon στη χώρα μας, όσο και όλους εκείνους που επιθυμούν να κατανοήσουν βαθύτερα ή ασχολούνται με την τέχνη της συγγραφής. Η ομιλία θα γίνει στην αγγλική γλώσσα και θα ακολουθήσει συζήτηση με το συγγραφέα.

DEREE - The American College of Greece
Γραβιάς 6, Αγία Παρασκευή
210 6009800


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.