Αρχική InfoMommy Νέα H Google αφιερώνει το logo της στη μεγαλύτερη και επίσημη πρώτη μέρα του καλοκαιριού

H Google αφιερώνει το logo της στη μεγαλύτερη και επίσημη πρώτη μέρα του καλοκαιριού

google

Το σημερινό Doodle της Google είναι αφιερωμένο στην πρώτη ημέρα του καλοκαιριού. Δημιουργός είναι ο καλλιτέχνης Christoph Niemann, και το Doodle απεικονίζει τα παιχνίδια στη θάλασσα. Μια πενταμελής οικογένεια αντικαθιστά τα γράμματα της Google και ένα κύμα τους καλύπτει τμηματικά.

Το καλοκαίρι ξεκινά επισήμως στη χώρα μας και στις χώρες του βόρειου ημισφαιρίου, με το ηλιοστάσιο, όταν η μέρα έχει πλέον την μεγαλύτερη διάρκειά της. Στο νότιο ημισφαίριο υπάρχει αντιστοίχως χειμερινό ηλιοστάσιο όταν αρχίζει ο χειμώνας.

Tη στιγμή του θερινού ηλιοστασίου, ο Ήλιος βρίσκεται στο υψηλότερο σημείο της πορείας του στον ουρανό της Γης και έτσι η μέρα έχει τη μεγαλύτερη δυνατή διάρκεια.

Η ακριβής ώρα Ελλάδος του ηλιοστασίου είναι σήμερα Παρασκευή στις 08:04 το πρωί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.