Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς H Inglesina καλωσορίζει την άνοιξη με μια super προσφορά!

H Inglesina καλωσορίζει την άνοιξη με μια super προσφορά!

photo 1Με την αγορά ενός Trilogy System από την νέα Collection 2014, παίρνετε μαζί, εντελώς δωρεάν, την βάση στήριξης του πορτ-μπεμπέ, την Standup! Η προσφορά ισχύει για τον μήνα Απρίλιο 2014 σε επιλεγμένα σημεία πώλησης και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε το www.inglesina.gr.

photo 2Το Trilogy System είναι το εξαιρετικά πρακτικό και εύκολο στην οδήγηση σύστημα μεταφοράς της Inglesina! Όλα τα στοιχεία που το αποτελούν είναι πανεύκολο στο να τοποθετηθούν ή να αφαιρεθούν από το σκελετό, κάνοντας την εναλλαγή πολύ άμεση και γρήγορη! Το πορτ μπεμπέ είναι άνετο και προετοιμασμένο και για χρήση στο αυτοκίνητο. Η θέση του καροτσιού είναι αναστρέψιμη, δίνοντας τη δυνατότητα της μεταφοράς του μωρού είτε με φορά προς τους γονείς, είτε προς τον δρόμο. Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+, μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε στο αυτοκίνητο, είτε απευθείας πάνω στο καρότσι! Και μαζί και η τσάντα-αλλαξιέρα, η οποία είναι απαραίτητη για κάθε μητέρα στις βόλτες με το μωρό της!

Διατίθεται στα εξής χρώματα: Ischia, Caffe, Canapa, Platino, Marina, Jeans Fluo Ecru


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.