Αρχική Νέα H ιστορία της Σχολής Χατζήβεη ξεδιπλώνεται σαν παραμύθι στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου (5/6)

H ιστορία της Σχολής Χατζήβεη ξεδιπλώνεται σαν παραμύθι στο Θέατρο του Άλσους Βεΐκου (5/6)

6436_bannersiteΗ εκπαίδευση είναι ένα σημαντικός σταθμός στην πορεία των παιδιών καθώς καθορίζει τη ποιότητα του χαρακτήρα τους και τους προετοιμάζει με πολύτιμα εφόδια γνώσεων για την εξωσχολική τους ζωή. Η Σχολή Χατζήβεη είναι ένα οικογενειακό ιδιωτικό δημοτικό σχολείο και νηπιαγωγείο που από το 1933 αγκαλιάζει κάθε παιδί με ιδιαίτερη φροντίδα και ουσιαστικό ενδιαφέρον.

Φέτος, η Σχολή Χατζήβεη συμπληρώνει 80 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο γίγνεσθαι του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και το γιορτάζει με μια επετειακή καλλιτεχνική εκδήλωση υπό τον τίτλο "80 Χρόνια Σχολή Χατζήβεη: Η ιστορία μέσα από ένα ημερολόγιο…" την Τετάρτη 5 Ιουνίου στις 9:15 μ. μ. στο ανοιχτό θέατρο του Άλσους Βεΐκου.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης- αναδρομής στο εκπαιδευτικό έργο που έφερε επιτυχώς εις πέρας το στόχο της δημιουργίας ολοκληρωμένων ανθρώπων με δυνατή προσωπικότητα, απόφοιτοι περασμένων ετών αλλά και μαθητές θα δουν να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια τους το όραμα της Μερόπης Χατζήβεη για ένα οικογενειακό σχολείο, με αγάπη και σεβασμό στο παιδί. Ο χρόνος δικαίωσε το όνειρο της ιδρύτριας και χιλιάδες τυχερά παιδιά είχαν τη τύχη να λάβουν υψηλό επίπεδο σπουδών και να διαπαιδαγωγηθούν με τις αιώνιες ανθρώπινες αξίες που πλουτίζουν την ψυχή και το πνεύμα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.