Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά H λάμψη και η σφριγηλότητα δεν εξαρτώνται πλέον από την ηλικία, σήμερα έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους!

H λάμψη και η σφριγηλότητα δεν εξαρτώνται πλέον από την ηλικία, σήμερα έχουν έναν άσσο στο μανίκι τους!

beautiful-woman-face-wallpaper-hd

Η ανανέωση του προσώπου συνήθως οφείλεται  στον καλό ύπνο,  στην  ηρεμία, στην  επαφή με την ύπαιθρο, στην αγάπη... και πολλά άλλα!

Στην Orlane, αφού συνειδητοποιήσαμε πόσο λεία, ξεκούραστη και λαμπερή είναι η όψη του δέρματος κάτω από αυτές τις ιδανικές και ευνοϊκές συνθήκες, μετατρέψαμε την ανακάλυψή μας σε πηγή έμπνευσης : το δέρμα χρειάζεται μια θεραπεία που μπορεί να αναδημιουργήσει  ενέργεια και ευεξία, παρέχοντας  στα κουρασμένα κύτταρα το ιδανικό περιβάλλον μέσα στο οποίο μπορούν να λειτουργήσουν σαν νέα, ξεκούραστα, αποτοξινωμένα κύτταρα!

Το Β21 extraordinaire είναι μία επαναστατική θεραπεία «επαναφοράς» υψηλής τεχνολογίας. Ένα προϊόν που μπορεί να επαναφέρει  τη νεότητα μέσα στα κύτταρα έτσι ώστε να δρα στην πηγή της γήρανσης. Αυτή η θεραπεία βασίζεται στις επιστημονικές ανακαλύψεις και στην ενεργή έρευνα των εργαστηρίων Orlane  όπου δημιουργήσαμε το αποκλειστικό σύμπλεγμα επαναφοράς  Υouth Reset ® σε συνδυασμό με 21 βασικά αμινοξέα που είναι απαραίτητα για όμορφη επιδερμίδα σε οποιαδήποτε ηλικία.

Η ομορφιά ενός προσώπου δεν εξαρτάται πλέον από την ηλικία αλλά από μερικά μαγικά ενεργά συστατικά!

Πώς λειτουργεί το αποκλειστικό σύμπλεγμα Υouth Reset ®;

Το αποκλειστικό σύμπλεγμα δρα στην καρδιά των κυττάρων αποκαθιστώντας τους μηχανισμούς δράσης, εξαλείφοντας τα σημάδια της γήρανσης ενώ αποκαθιστά την ενέργεια και τους μηχανισμούς της νεότητας.
Ανακτώντας την ενέργεια τους, τα κύτταρα έχουν τη δυνατότητα να δεχθούν όλα τα πλεονεκτήματα των 21 αμινοξέων της Ιριδας για την άμεση αποκατάσταση της πυκνότητας του δέρματος και για την αύξηση παραγωγής κολλαγόνου.

Πιο αναλυτικά το Υouth Reset ®:
- Αυξάνει  τη δραστηριότητας των στοιχείων  που είναι απαραίτητα  στα νεανικά κύτταρα. Όπως σε  μια μπαταρία, η Σιρτουίνη 3 δρα βαθιά στο εσωτερικό των μιτοχονδρίων, επιτρέποντας την ανάπλαση του δέρματος. Η ενεργοποίηση της  Σιρτουίνης 1 δίνει  στα κύτταρα περισσότερο χρόνο για να αναγεννηθούν παράγοντας πιο υγιή κύτταρα.
-Mειώνει  την Προγερίνη,   ένα τοξικό μόριο που παραμορφώνει τα κύτταρα και είναι μία από τις σημαντικότερες αιτίες γήρανσης του δέρματος.
- Προστατεύει τα τελομερή, τα οποία είναι υπεύθυνα για την μακροζωία των κυττάρων.

Orlane B21 white BG

Το Μυστικό;

Εκμεταλλευτείτε τη μαγεία!
Από τη  στιγμή που τα κύτταρα «ανανεώνονται» μπορούν επιτέλους να επωφεληθούν πλήρως από τα 21 απαραίτητα αμινοξέα που προέρχονται από βλαστικά κύτταρα ‘Ίριδας . Αυτά τα 21 μικροσκοπικά ενεργά συστατικά έχουν  ζωτική σημασία για τη δημιουργία  μίας όμορφης επιδερμίδας από μέσα προς τα έξω. Η επιδερμίδα αναπλάθεται αποκτώντας πυκνότερη, ομαλότερη , υγιέστερη και νεανικότερη όψη.

Το B21 Extraordinaire είναι ένα νέο προϊόν κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες. Επαναφέρει τη ζωτικότητα των κυττάρων και ενισχύει τις φυσικές τους λειτουργίες.

Η πολυτέλεια, η κομψότητα και η γοητεία δεν είναι πλέον απλά μια περαστική μόδα. Τώρα, αντιπροσωπεύουν τη νέα φιλοσοφία της  Οrlane που προσεγγίζει τη νεότητα με μια διαφορετική, πιο σύγχρονη οπτική: «’Άνεση με την επιδερμίδα μας».  Η ομορφιά δεν σχετίζεται πλέον μόνο με τις γραμμές και τις ρυτίδες, αλλά με την υγιή όψη της επιδερμίδας. Αυτή η παγκόσμια αντίληψη οδήγησε την Orlane  στην δημιουργία ενός προϊόντος που δρα μέσα στα κύτταρα του δέρματος προκειμένου να  επαναφέρει  ορατά την πυκνότητα και τη λάμψη του.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.