Αρχική InfoTeens Style H Lovegreece λανσάρει τα 5 Panel Hat στην Ελλάδα

H Lovegreece λανσάρει τα 5 Panel Hat στην Ελλάδα

_MG_3083Η Lovegreece φέρνει τα 5 Panel στην Ελλάδα. Κάθε γενιά έχει τα δικά της χαρακτηριστικά σήματα, χρώματα, σχέδια, t-shirt και φυσικά καπέλα. Τα 5 Panel είναι η φόρμα για jockeys που κάνει θραύση στις μεγαλύτερες street wear μάρκες σε όλο τον κόσμο αυτή τη εποχή.

Χαρακτηριστικό τους το ράψιμο σε πέντε κομμάτια (Panels) που δίνει μια πιο cool όψη από τα συνηθισμένα καπέλα και φυσικά η μικρή ετικέτα που είναι ραμμένη μπροστά στο κεντρικό panel, που βρίσκεται εκεί γι’ αυτό ακριβώς το λόγο.

_MG_3086Η Lovegreece είναι η πρώτη premium souvenir μάρκα που διαφημίζει την Ελλάδα και έχει ως σκοπό να ξαναφέρει την παραγωγή των αναμνηστικών πίσω στις Ελληνικές βιοτεχνίες. Η εταιρία που άλλαξε τα αναμνηστικά μας χρησιμοποιώντας το Ελληνικό Βαμβάκι σαν πρώτη ύλη για τα t-shirts και το Ελληνικό Denim για τις τσάντες ώμου τώρα αλλάζει και τα καπέλα.

To Lovegreece 5 Panel Hat δεν είναι απλώς το πρώτο 5 Panel στην Ελλάδα, είναι ίσως το μοναδικό αναμνηστικό καπέλο που φέρει το πολυπόθητο Made in Greece, στη χώρα με τη μεγαλύτερη ηλιοφάνεια στην Ευρώπη.

Τα Lovegreece 5 Panel Hat θα τα βρείτε στα περισσότερα καταστήματα που πωλούν Lovegreece σε όλη τη χώρα καθώς και στο e-shop της εταιρίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.