Αρχική Παιδικά Εργαστήρια H Mαρία Αγγελή συναντά τα παιδιά σε ένα κύκλο δημιουργικών εργαστηρίων στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης (από 1/2)

H Mαρία Αγγελή συναντά τα παιδιά σε ένα κύκλο δημιουργικών εργαστηρίων στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης (από 1/2)

1274907962-cr3849-169-1000x430Η αγαπημένη μουσειοπαιδαγωγός Μαρία Αγγελή προσκαλεί τα παιδιά ηλικίας 4,5-12 ετών σε ένα κύκλο έξι δημιουργικών συναντήσεων στο Νέο Μουσείο Ακρόπολης, με τίτλο «Εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης συνομιλούν με σύγχρονες εικαστικές δημιουργίες».

Αρχής γενομένης από το Σάββατο 1η Φεβρουαρίου, τα παιδιά προσκαλούνται να εμπνευστούν από συγκεκριμένα εκθέματα του Μουσείου Ακρόπολης και να συνδέσουν τη φόρμα, την έννοια, το συμβολισμό τους, το ιστορικό υπόβαθρο και την καλλιτεχνική στόχευσή τους με σημαντικά εικαστικά έργα της σύγχρονης εικαστικής δημιουργίας γνωστών καλλιτεχνών από όλο τον κόσμο του 20ου και 21ου αιώνα.

Σε όλη τη διαδικασία τα παιδιά συμμετέχουν με παιχνίδι, διάλογο, εικαστική δημιουργία και την υποστήριξη εικόνων από φορητή οθόνη που θα φέρει μαζί της η εμψυχώτρια.Οι τρεις θεματικές ενότητες της συνάντησης του Σαββάτου, 1 Φεβρουαρίου είναι: "σπείρα", "φυτά", "ναός".

Κάθε συνάντηση είναι αυτόνομη. Ωστόσο, ενθαρρύνεσθε να συμμετέχουν τα παιδιά σας και στις έξι συναντήσεις. Όσοι επιλέξετε τη συμμετοχή και στις έξι συναντήσεις, σας κάνουμε δώρο τη μία από αυτές.

Ώρα συνάντησης: 15:30-16:30. Ραντεβού: 15:20 στα εκδοτήρια εισιτηρίων του Μουσείου Ακρόπολης.

Σε περίπτωση συμπλήρωσης της ομάδας θα σχηματισθεί και δεύτερη ομάδα 17:00-18:00.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου στο 6938141330


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.