Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets H νέα υπηρεσία music streaming «WIND Akazoo» είναι γεγονός!

H νέα υπηρεσία music streaming «WIND Akazoo» είναι γεγονός!

wind-akazoo1Η νέα music streaming υπηρεσία προσφέρει στους συνδρομητές της WIND άμεση πρόσβαση σε βιβλιοθήκη με περισσότερα από 15.000.000 τραγούδια, με πλούσιο ελληνικό και ξένο ρεπερτόριο και τη δυνατότητα να δημιουργούν, να αποθηκεύουν και να μοιράζονται οποιαδήποτε στιγμή τις δικές τους playlist από οποιαδήποτε συσκευή επιθυμούν, Smartphone, Tablet ή υπολογιστή.

Οι συνδρομητές WIND μπορούν να δοκιμάσουν την υπηρεσία Δωρεάν για 30 ημέρες, απολαμβάνοντας απεριόριστη μουσική χωρίς χρέωση δεδομένων έως και τις 30/06/2014.

3edd1f2bc539e98d889406efc6eefa77_LΓια να αποκτήσουν την υπηρεσία WIND AKAZOO οι συνδρομητές WIND χρειάζεται να επισκεφθούν το wind.akazoo.com και να ενεργοποιήσουν το πακέτο που τους ταιριάζει: Standard για πρόσβαση μόνο από browser με 3,99 ευρώ/μήνα ή Premium για πρόσβαση από browser και εφαρμογή για Android (τηλέφωνο & tablet) και iPhone με 6,99 ευρώ/μήνα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.