Αρχική InfoTeens Sports H Nike σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στo We Run Athens (6/10)

H Nike σας προσκαλεί να συμμετάσχετε στo We Run Athens (6/10)

170643Τώρα τα Nike+ Run Clubs της πόλης είναι τρία: έχοντας ήδη κατακτήσει το κέντρο της Αθήνας, επεκτάθηκαν στα Βόρεια και τα Νότια προάστια και βάζουν την πρόκληση στο παιχνίδι. Την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, στο δεύτερο We Run Athens, αγώνα δρόμου 10 χλμ., καλείστε να διαλέξετε ομάδα και να τρέξετε για την περιοχή σας, με μοναδικό στόχο να κατακτήσετε την πόλη.

Δηλώστε συμμετοχή στο We Run Athens μέσα από την ιστοσελίδα www.werunathens.gr μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου. Ο αριθμός των συμμετοχών είναι περιορισμένος και το κόστος εγγραφής ανέρχεται στα 10€, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν για τους σκοπούς του Κόμβου Αλληλοβοηθείας Πολιτών του Δήμου Αθηναίων.

water-splashΜε την εγγραφή του, κάθε συμμετέχοντας θα παραλάβει ένα starter pack, αποκλειστικά από το κατάστημα Nike το οποίο έχει επιλέξει κατά τη διαδικασία της ηλεκτρονικής εγγραφής στον αγώνα, από την Πέμπτη 3 έως το Σάββατο 5 Οκτωβρίου μεταξύ 10:00 και 20:00.

Το κάθε starter pack περιλαμβάνει ένα T-shirt , το νούμερο εκκίνησης (bib νούμερο), το τσιπάκι χρονομέτρησης, ένα έντυπο με οδηγίες για τον αγώνα και χάρτη της διαδρομής και ένα κουπόνι έκπτωσης για αγορές προϊόντων running.

To We Run Athens αποτελεί μέρος της σειράς αγώνων της Nike We Run, που ήδη διανύει τον πέμπτο χρόνο της διοργάνωσής της και στόχο έχει να εμπνεύσει, να υποστηρίξει και να ενώσει δρομείς από όλο τον κόσμο. Πρόκειται για μια σειρά αγώνων που σκοπό της έχει να διαμορφώσει μια νέα παγκόσμια κοινότητα αθλητών οι οποίοι θα συμμετέχουν στην πιο οργανωμένη σειρά αγώνων της Nike με την έξυπνη τεχνολογία Nike+.

Το We Run Athens γίνεται σε συνεργασία με τον ΟΠΑΝΔΑ.

Παρακολουθείστε το https://www.facebook.com/NikeRunningGreece για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα της Nike!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.