Αρχική Παιδικά Εργαστήρια "H ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό" σε ένα πρωτότυπο εργαστήρι στον Ελληνικό Κόσμο (από 4/10)

"H ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό" σε ένα πρωτότυπο εργαστήρι στον Ελληνικό Κόσμο (από 4/10)

130532Στο εργαστήρι "Η ορχήστρα και το τσίρκο μπήκαν στο χορό!" που θα πραγματοποιήσει φέτος η ομάδα ΚΟΚΟΙΚΑ στον Ελληνικό Κόσμο, η μουσική, το τσίρκο και ο δημιουργικός χορός συναντιούνται με τον πιο πρωτότυπο τρόπο. Το εργαστήρι απευθύνεται σε δύο ηλικιακά group: παιδιά 8-12 ετών (Σάββατα του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου) και παιδιά 4-7 ετών (Κυριακές του Οκτωβρίου και του Νοεμβρίου).

Αρχικά τα παιδιά κατασκευάζουν τη δική τους πολύχρωμη ζογκλερική μπάλα, παίζουν με στεφάνια, κορίνες, μαντήλια και έρχονται σε επαφή με τα βασικά μοτίβα της ζογκλερικής τέχνης. Στη συνέχεια μαθαίνουν να παίζουν μουσική με ένα ιδιαίτερο μουσικό όργανο, τους ηχητικούς σωλήνες, καθώς και με ήχους του σώματός τους. Τέλος ανακαλύπτουν το σώμα τους μέσα από τον δημιουργικό χορό και προτείνουν χορογραφίες που συνδιαμορφώνονται από τα ίδια και τους εμψυχωτές. Με τον πιο ευφάνταστο και δημιουργικό τρόπο, τα παιδιά έρχονται σε άμεση επαφή με τη μουσική, τα ζογκλερικά και τον χορό, συνδυάζοντας έτσι τις τρεις αυτές τέχνες.

Το εργαστήρι αποτελείται από αυτοτελείς συναντήσεις. Η δομή κάθε συνάντησης, όμως, είναι διαφορετική έτσι ώστε να μπορούν οι μικροί "ζογκλέρ" να παρακολουθήσουν πιο πολλές από μία.

Για παιδιά μεσοσχολικής ηλικίας (8-12 ετών):
Ημέρα: Σάββατο, 4, 11, 18, 25/10 & 1, 8, 15, 22, 29/11
Ώρα έναρξης: 11:30
Διάρκεια εκπαιδευτικής δράσης: 90 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 8,5€

Για παιδιά 4-7 ετών (μπορεί να συμμετέχει και ο γονέας):
Ημέρα: Κυριακή, 5, 12, 19, 26/10 & 2, 9, 16, 23, 30/11
Ώρα έναρξης: 10:30
Διάρκεια εκπαιδευτικής δράσης: 70 λεπτά

Κόστος συμμετοχής: 8,5€

Ελληνικός Κόσμος
Πειραιώς 254, Ταύρος
212 254 0600


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter