H Ρένα Μόρφη ως Ραπουνζέλ στη νέα σειρά του Disney Channel «Μαλλιά Κουβάρια» μιλά στο Infokids.gr

Όσα κορίτσια γνώρισαν και αγάπησαν τη Ραπουνζέλ μέσα από την ταινία «Μαλλιά Κουβάρια» που προβλήθηκε στους κινηματογράφους πριν από 6 περίπου χρόνια, θα ενθουσιαστούν στην είδηση ότι από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, θα έχουν πλέον την δυνατότητα να την απολαμβάνουν μέσω Disney Channel, χάρη στο νέο πρόγραμμα «Μαλλιά Κουβάρια: Η Σειρά»!

Η αξιαγάπητη ηρωίδα «λύνει τα μαλλιά της» και αντιμετωπίζει νέες προκλήσεις και περιπέτειες, ενώ μέσα από τα καθημερινά της επεισόδια μας δίνει τη δυνατότητα να γνωρίσουμε καλύτερα τους βασικούς χαρακτήρες της σειράς.

Πριν από όλα αυτά, όμως, ας γνωρίσουμε τη φωνή πίσω από την Ραπουνζέλ που δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από την υπέροχη Ρένα Μόρφη, η οποία είχε δανείσει τη φωνή της και για την ομώνυμη ταινία, ενώ οι περισσότεροι την γνωρίζουμε καλύτερα ως τραγουδίστρια των Imam Baildi.

H Ρένα Μόρφη, λοιπόν, μίλησε στο Infokids.gr για τη νέα σειρά του Disney Channel, τα στοιχεία που κάνουν τη Ραπουνζέλ τόσο ξεχωριστή, αλλά και τη σχέση της με τα παιδιά…

Τι ήταν αυτό που σε γοήτευσε στην παιδική σειρά Μαλλιά Κουβάρια και δη στην Ραπουνζέλ;

Θεωρώ ότι δεν υπάρχει κορίτσι που να μην ενθουσιάζεται από τις περιπέτειες της Ραπουνζέλ και από τον τρόπο που καταφέρνει να τις αντιμετωπίσει! Μέσα από την ερμηνεία μου για το κομμάτι των τίτλων «Ο Άνεμος στα Μαλλιά μου», νιώθω ότι γίνομαι και εγώ κομμάτι αυτής της διασκεδαστικής περιπέτειας!

Δείτε το βίντεο με το νέο τραγούδι:

Τι ρόλο παίζουν τα μαλλιά στα κορίτσια; Είναι απλά ένα στοιχείο θηλυκότητας και γοητείας ή κάτι παραπάνω;

Σίγουρα δεν είναι ένα απλό στοιχείο θηλυκότητας και γοητείας, είναι το πιο δυνατό στοιχείο! Είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εμφάνισης και του στυλ ενός κοριτσιού ή μιας γυναίκας. Κατά την άποψη μου, τα υγιή και λαμπερά μαλλιά αποπνέουν δυναμισμό και φρεσκάδα!

Μέχρι τώρα τραγουδούσες αποκλειστικά για το ενήλικο κοινό, τόσο κατά τη συνεργασία σου με τους Imam Baildi όσο και στις προσωπικές σου δουλειές, π.χ. ως Σούλη Ανατολή, πόσο διαφέρει ο τρόπος που προσεγγίζεις το τραγούδι, γνωρίζοντας ότι απευθύνεσαι σε παιδιά;

Το γεγονός ότι διαφοροποιείται ηλικιακά το κοινό, δεν επηρεάζει τον τρόπο ερμηνείας μου. Κάθε φορά προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, πόσο μάλλον όταν τα κομμάτια που ερμηνεύω μιλούν για ένα παιδικό όνειρο, όπως στο τραγούδι τίτλων «Ο Άνεμος στα Μαλλιά μου».

Τη φωνή σου την ακούσαμε και την αγαπήσαμε και στην ταινία Ραπουνζέλ, πριν από 6 χρόνια. Ποιο τραγούδι είχες ξεχωρίσει εσύ τότε;

Η συμμετοχή μου στην ταινία της Ραπουνζέλ «Μαλλιά Κουβάρια» ήταν από τις πιο όμορφες εμπειρίες και είμαι πολύ περήφανη που συμμετείχα σε μια τόσο όμορφη δουλειά. Όλα τα τραγούδια μου έχουν μείνει αλλά φυσικά το healing song που κάνει τα μαλλιά της να λάμπουν, έχει ξεχωρίσει στην καρδιά μου αφού έχει μαγικές ιδιότητες!

Ποια είναι η σχέση σου με τα παιδιά; Ονειρεύεσαι πιο συχνά να ήσουν ξανά παιδί ή να γίνεις μια μέρα μαμά;

Τα παιδιά, όσο κλισέ κι αν ακούγεται, είναι το φως αυτού του κόσμου. Ακόμη και εμείς οι μεγάλοι πρέπει να παίρνουμε παράδειγμα από τα παιδιά και να μη χάνουμε ποτέ την παιδικότητα της ψυχής! Φυσικά και ονειρεύομαι να γίνω μαμά και να βλέπουμε οικογενειακώς τις όμορφες ταινίες, με τις οποίες μεγάλωσα κι εγώ!

  • Μείνετε συντονισμένοι στο Disney Channel: Ένα special επεισόδιο «Μαλλιά Κουβάρια» θα προβληθεί την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στις 16:30, ενώ η σειρά θα προβάλλεται από τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου και κάθε μέρα στις 16:00.