Αρχική Νέα H Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) των Active Member στο παιδικό ραδιόφωνο του iFeelKid (30/1 στις 15:00)

H Sadahzinia (Γιολάντα Τσιαμπόκαλου) των Active Member στο παιδικό ραδιόφωνο του iFeelKid (30/1 στις 15:00)

SA
Η   Sadahzinia  αγαπάει  βαθιά  τα  παιδιά  και  τον  κόσμο  τους,  τη  φαντασία  και  τα παραμύθια.  Εκτός από μαμά 2 μικρών παιδιών και δραστήρια συγγραφέας παιδικών βιβλίων  η  Γιολάντα  Τσιαμπόκαλου  έχει  πολλές  ακόμα  ιδιότητες:  είναι  στιχουργός, μέλος  του  μουσικού  συγκροτήματος  Active  Member,  κυκλοφορεί  τους  προσωπικούς της  δίσκους  ενώ    είναι  ακόμα  η  πρώτη  γυναίκα  που  εισήλθε  στην  ελληνική  χιπ-χοπ σκηνή,  μεταφράστρια  παιδικών  βιβλίων,  εκπληκτική  μαγείρισσα  και  καθηγήτρια αγγλικών.

Στον  iFeelKid  θα  μιλήσει  για όλες αυτές  τις ιδιότητες ενώ  θα  δώσει  μερικές απίθανες ιδέες στις μαμάδες και τους μπαμπάδες για το πως να κρατούν σε συνεχή ανθοφορία τη φαντασία των παιδιών τους. Ακόμα, υποσχέθηκε να μιλήσει για τα δύο της ονόματα, για τον μαγικό κόσμο των λέξεων και πως μπορούν τα παιδιά να  έρθουν  δημιουργικά κοντά του, για την μαγειρική και τη σχέση των πιτσιρικιών με το σωστό  φαγητό  αλλά και για τις ελπίδες και τους φόβους της για το μέλλον των παιδιών μας. Ο  iFeelKid,  ο  πρώτος  Παιδικός  Διαδικτυακός Ραδιοφωνικός Σταθμός είναι κοντά στα παιδιά  και  τους  γονείς  με  το  νέο  καθημερινό  ωριαίο  πρόγραμμα,  έχει  στόχο  να ψυχαγωγεί,  να  χαλαρώνει,  να  διασκεδάζει,  να  νανουρίζει  αλλά  και  να  ενημερώνει τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.