Αρχική Προτάσεις Αγοράς H Skag στηρίζει για δεύτερη χρονιά "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

H Skag στηρίζει για δεύτερη χρονιά "Το Χαμόγελο του Παιδιού"

Xamogelo-1H εταιρεία Skag, πρωτοπόρος στο χώρο των χαρτοσχολικών και ειδών αρχειοθέτησης, και στα πλαίσια του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που υλοποιεί, συμπράττει για δεύτερη χρονιά με την Μη Κυβερνητική Οργάνωση «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Η εταιρεία υποστηρίζει ενεργά "Το Χαμόγελο του Παιδιού", καλύπτοντας τις ανάγκες της ΜΚΟ σε χαρτικά και είδη αρχειοθέτησης για την εύρυθμη λειτουργία της. Επίσης, σχεδιάζουν από κοινού μία νέα σειρά από σχολικά και ακαδημαϊκά βιβλιοδετημένα ημερολόγια για τη νέα σχολική χρονιά. Στα πλαίσια της μεταξύ τους συνεργασίας, συνεχίζει η σχεδίαση της καθιερωμένης σειρά του Χαμόγελου «Η συλλογή μου», η οποία διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και μέσω της ιστοσελίδας της ΜΚΟ. Μέρος της αξίας των προϊόντων που πωλούνται, διατίθεται για τις ανάγκες της οργάνωσης «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Xamogelo-2Επιπλέον, η συνεργασία Skag – «Το Χαμόγελο του Παιδιού» περιλαμβάνει και τη συνεργασία με την Κατερίνα Κρις, ταλαντούχα συγγραφέα των παιδικών βιβλίων «Χμ!», η οποία θα συμβάλει στη διαμόρφωση της νέας σειράς σχολικών προϊόντων για το 2014 καθώς και ενός ημερολογίου.

Η στήριξη της Skag με  Το Χαμόγελο του Παιδιού ξεκίνησε το 2012 όπου η Skag ξεκίνησε να σχεδιάζει και να παράγει μια σειρά προϊόντων με το λογότυπο της ΜΚΟ (τετράδια, θεματικά, μπλοκ ζωγραφικής) τα οποία και διένειμε μέσω των βιβλιοπωλείων πανελλαδικά.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.