Αρχική InfoMommy Νέα H Τέχνη Μιας Ευχής από το Make-A-Wish - Ετήσιο Δείπνο με τη Μελίνα Ασλανίδου

H Τέχνη Μιας Ευχής από το Make-A-Wish - Ετήσιο Δείπνο με τη Μελίνα Ασλανίδου

MAKE_A_WISH_invitation_mouseio mpenaki_May 15_art expertise_150

Την Τρίτη 23 Ιουνίου, τo Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), διοργανώνει ένα ξεχωριστό Δείπνο, στο Μουσείο Μπενάκη, της οδού Πειραιώς.

Η βραδιά θα ανοίξει μουσικά με τις υπέροχες φωνές του Evangelos Giamouris International Singer, classical Music from around the world και της Άννας Παγκάλου Mezzo Soprano, ενώ ξεχωριστή, unplugged εμφάνιση με τη συνοδεία πιάνου, επιφυλάσσει η Μελίνα Ασλανίδου.

Κατά τη διάρκεια του Δείπνου θα βρίσκεται σε εξέλιξη το Πρόγραμμα “Υιοθεσία Ευχής” και θα πραγματοποιείται σιωπηρή Δημοπρασία Έργων Τέχνης από την ART EXPERTISE με πρωτότυπους Πίνακες των Βασίλη Διονυσόπουλου, Γιάννη Κούτρικα και Απόστολου Γιαγιάνου.

To Μουσείο Μπενάκη, ενισχύοντας το Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προσφέρει για την αγορά κάθε εισιτηρίου, μία τρίμηνη συνδρομή μέλους.

Χορηγοί της εκδήλωσης TSANTALI VINEYARDS & WINERIES, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ, designers-on-call, Προσκλητήρια-Εκτυπώσεις DISENO.

Για εισιτήρια και κρατήσεις εταιρικών τραπεζιών, επικοινωνήστε με το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στα τηλέφωνα: 210-963 7660, 6933 496 080.

Παρακολουθήστε την πραγματοποίηση της Ευχής του Στέλιου, 8 ετών, που ήθελε να κολυμπήσει με δελφίνια, εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=E8LTtGOReNI


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.