Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Hair color trends: Τι χρώμα θα βάψετε τα μαλλιά σας τη φετινή σεζόν;

Hair color trends: Τι χρώμα θα βάψετε τα μαλλιά σας τη φετινή σεζόν;

Όλες μας έχουμε μία ιδιαίτερη σχέση με τα μαλλιά μας. Ακόμα κι όσες ανήκουν στην κατηγορία των πιο «αδιάφορων» γυναικών, όσον αφορά στην ομορφιά, ασχολούνται με τα μαλλιά τους. Κι εκεί είναι που όλες ξεσπάμε! Όταν έρχεται η ώρα της ανανέωσης, τα μαλλιά είναι το πρώτο θύμα. Αφού δύσκολα τα κουρεύουμε, το αμέσως επόμενο βήμα είναι το χρώμα. Λίγες ανταύγειες, δύο τόνους πιο ανοιχτό, λίγο πιο ψυχρή απόχρωση...

Τι θα ζητήσουμε από τον colorist φέτος όμως; Ποια χρώματα αποτελούν τα hair color trends αυτή τη σεζόν; Ο Χειμώνας του ’16 είναι γεμάτος από προτάσεις που μπορούν να δοκιμάσουν τόσο αυτές που θέλουν μία εντυπωσιακή αλλαγή όσο κι αυτές που αναζητούν κάτι διακριτικό.

hbz-the-list-fall-hair-color-jennifer-lawrenceNatural Roots! Αφήστε τη ρίζα να βγει άφοβα. Δεν χρειάζεται να τρέξετε στο κομμωτήριο, είναι τάση φέτος! Προσοχή όμως, ζητήστε τη βοήθεια του ειδικού γιατί άλλο η αμέλεια κι άλλο η τάση.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.