Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Hair trends: Τα 9 καλύτερα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι

Hair trends: Τα 9 καλύτερα χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι

Μαζί με την αναζήτηση των αντηλιακών και των bronzers, όλες μας το καλοκαίρι κάνουμε και μία επίσκεψη στο κομμωτήριο. Άλλες για ένα «καθάρισμα» στις άκρες, άλλες για κούρεμα και οι περισσότερες για να ανανεώσουμε ή να αλλάξουμε το χρώμα των μαλλιών.

Πώς ακριβώς τα θέλουμε όμως και κυρίως σε ποιο βαθμό μπορούμε να πετύχουμε την επιθυμητή απόχρωση; Αυτό φυσικά έχει να κάνει με τη βάση μας, δηλαδή το φυσικό μας χρώμα που σίγουρα θα έχει βγει στη ρίζα, αλλά και αυτό που ήδη έχουμε στα μαλλιά. Ωστόσο, φέτος τα haircolor trends έχουν τόσες εναλλακτικές και για το καλοκαίρι, που αναμφίβολα θα βρούμε όλες αυτή που θέλουμε ή ακόμα καλύτερα αυτή που μας ταιριάζει περισσότερο. Δείτε τις προτάσεις παρακάτω και πάρτε μία ιδέα για το δικό σας επόμενο χρώμα στα μαλλιά.

Διαβάστε τη συνέχεια στο jenny.gr

Olivia Wilde Warm brown ombre

Olivia Wilde
Warm brown ombre


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.