Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Halo 3: Κατέβασε το δωρεάν από 16 έως 31 Οκτωβρίου!

Halo 3: Κατέβασε το δωρεάν από 16 έως 31 Οκτωβρίου!

halo3Το «Halo 3» μπορεί να γίνει δικό σου δωρεάν από 16 έως 31 Οκτωβρίου! Ζήστε τώρα ένα κομμάτι ιστορίας της βραβευμένης και αναγνωρισμένης σειράς Halo, με το «Halo 3». Κυκλοφορώντας για πρώτη φορά το 2007, το «Halo 3» βραβεύτηκε με το Βραβείο Κριτικής Παιχνιδιών για το Καλύτερο Οnline Παιχνίδι Πολλαπλών Χρηστών (Best Online Multiplayer), ενώ απέσπασε το βραβείο Καλύτερης Καινοτομίας (Best Innovation) από το Edge Magazine και χαρακτηρίστηκε ως «τίποτα λιγότερο από επικό» από το IGN.com.

Τα γεγονότα οδηγούν στο «Halo 3», συστήνοντάς μας ένα μέλλον που το ανθρώπινο είδος έχει αποικίσει τα πέρατα του διαστήματος χάρις στις ικανότητες και τον δυναμισμό της Διοίκησης Ηνωμένων Εθνών του Διαστήματος (United Nations Space Command). Ωστόσο, ο ανθρώπινος πολιτισμός δεν είναι μόνος. Πρόσφατα ανακαλυφθείς εξωγήινες δυνάμεις, οι Flood και οι Covenant, απειλούν να εξαφανίσουν ολόκληρη την ανθρωπότητα. Από αυτή τη διαμάχη αναδύεται ένας νέος ήρωας, ο Master Chief και η AI σύντροφός του, Cortana.

Στο «Halo3», ο Master Chief επιστρέφει για να αποκαλύψει ένα αρχαίο μυστικό και να φέρει τη διαμάχη μεταξύ των Covenant , των Flood και ολόκληρου του ανθρώπινου γένους σε μία δραματική, συγκλονιστική κορύφωση. Αφήστε το gameplay να «τρέχει» όταν τελειώσει η εκστρατεία, και επιτείνετε την εμπειρία σας με το θρυλικό Παιχνίδι Multiplayer του «Halo 3».

Ενημερωθείτε για τις εξαιρετικές DLC προσφορές, εκπτώσεις και δωρεάν χάρτες στο www.Halo3.com.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.