Αρχική InfoMommy Νέα Hanaa Ben Abdesslem: Η νέα μούσα της Lancôme

Hanaa Ben Abdesslem: Η νέα μούσα της Lancôme

Η 22χρονη Hanaa Ben Abdesslem από την Τυνησία είναι το νέο πρόσωπο του γαλλικού οίκου Lancôme.

Τα πρώτα της βήματα στο χώρο της μόδας τα έκανε το 2010 ενώ λίγο αργότερα η καριέρα της εκτοξεύτηκε αφού ξεκίνησε τις εμφανίσεις της για τους πιο διάσημους οίκους μόδας.

Η Hanaa αποτελεί το πρότυπο για την πιο σύγχρονη ομορφιά που μπορεί κανείς να φανταστεί: φωτεινή, έντονη ομορφιά που συμπληρώνεται από σπάνιο χάρισμα. Με αυτοπεποίθηση και γοητεία, με τη χάρη και τα αμυγδαλωτά της μάτια, αποτελεί την επιτομή των χαρακτηριστικών της τυπικής γαλλικής κομψότητας και ταυτόχρονα την απαλή και αισθησιακή θηλυκότητα της γυναίκας Lancôme.

Προτού ασχοληθεί με τη μόδα σπούδασε μηχανικός ενώ σήμερα ασχολείται ενεργά με διάφορες ακτιβιστικές δραστηριότητες. Υποστηρίζει το ίδρυμα Esmaani, μια πηγή βοήθειας για τα μη προνομιούχα, κωφάλαλα παιδιά του Λιβάνου. Επίσης εμπλέκεται ενεργά στην ανάπτυξη της χώρας της, υποστηρίζοντας τα προγράμματα των Ηνωμένων Εθνών που αφορούν στον ομαλή πορεία εκδημοκρατισμού της Τυνησίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.