Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Hoop Tracker: Η προπόνηση στο μπάσκετ αποκτά άλλη διάσταση!

Hoop Tracker: Η προπόνηση στο μπάσκετ αποκτά άλλη διάσταση!

Hoop-Tracker-3To Hoop Tracker είναι ένα νέο gadget που θα ξετρελάνει όσους ασχολούνται με το μπάσκετ είτε σε επαγγελματικό είτε σε ερασιτεχικό επίπεδο και θέλουν να ελέγχουν ανά πάσα στιγμή την απόδοση και την βελτίωσή τους.

Το Hoop Tracker αποτελείται από δύο κομμάτια, ένα ρολόι που έχει στο χέρι του ο καλαθοσφαιριστής και έναν αισθητήρα-μαγνήτη που μπαίνει στο στεφάνι.Ο αισθητήρας μετράει τα καλάθια αλλά και σε πόσα από αυτά η μπάλα ακούμπησε την μπασκέτα ή πήγε κατευθείαν στο δίχτυ. Τα δεδομένα από τον αισθητήρα μεταφέρονται στο ρολόι του παίκτη ώστε ο ίδιος να παρακολουθεί εκείνη την ώρα την πρόοδό του.

HoopTracker-640x425 (1)Πάντως, το σύστημα ξεχωρίζει γιατί όχι μόνο μετρά πόσα καλάθια μπήκαν, αλλά συγκρίνει την ευστοχία του μπασκετμπολίστα με την προηγούμενη προπόνησή του. Ακόμη, το σύστημα καταγράφει το σημείο του γηπέδου από το οποίο μπήκε το καλάθι, καθώς και τους συνολικούς πόντους που μπήκαν στην προπόνηση.

Το Hoop Tracker δεν είναι ακόμα διαθέσιμο για το ευρύ κοινό αλλά αναμένεται στα καταστήματα το πρώτο τρίμηνο του 2014 και θα κοστίζει 199 δολάρια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.